+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Kansalaisopisto » Ota yhteyttä » Ehdotus lukuvuoden 2019-2020 opetussuunnitelmaan

Ehdotus lukuvuoden 2019-2020 opetussuunnitelmaan

Jos sinulla on monta ryhmää, täytä jokaisesta ehdotuksestasi oma lomake.

Jos nimesi tai yhteystietosi ovat muuttuneet, kirjoita muuttuneen tiedon kohtaan myös UUSI, mikä varmistaa tiedon päivittymisen opiston tietokantoihin. Jos kurssi on ollut opiston ohjelmassa lukuvuoden 2018-2019 aikana, täytä lomakkeeseen vain muuttuvat tiedot.

Muista kirjoittaa uudesta kurssista kaikki tiedot tarkasti!

Helpotat suunnittelutyötä, kun laitat esim. ajankohtatoiveet jo tässä vaiheessa tarkasti!

Voit kirjoittaa lomakkeelle pidemmän kuvauksen ja antaa enemmän suunnittelua tukevaa tietoa kuin sille on valmiiksi "varattu". Muista, että painetun ohjelman kurssikuvaus voi olla vain 3-4 riviä kiinnostavaa ja iskevää tekstiä. Sähköiseen, nettisivuilla olevaan ohjelmaan voimme laittaa enemmänkin tietoa (kohtaan lisätiedot) esim. tarvikehankinnoista.

Palauta kurssiehdotus 31.3.2019 mennessä.


Opetustyö

Jokin meni vikaan. Yritä lähettää lomake uudelleen.

Ryhmän kokoontumistiheys:

Huom! Tämä ei ole työsopimus!
Lukuvuoden opetussuunnitelma laaditaan käytettävissä olevien resurssien mukaisesti. Kurssitiedot sovitaan ja vahvistetaan erikseen kunkin opettajan kanssa. Mitä kattavampi ja perusteellisempi kuvauksesi on, sitä varmemmin se tulee mukaan tarjontaan toivomallasi tavalla.

Jos haluat tulostaa ehdotuksen myös itsellesi, tulosta sivu ennen kuin lähetät sen.

*
Oma maa mansikka, muu maa mikä?