Rekitien päiväkoti, Rekitie 2, 60550 Nurmo

Rekitien päiväkoti sijaitsee Nurmossa Isosalon ulkoilualueiden läheisyydessä. Päiväkodissa on kaksi lapsiryhmää kodinomaisissa tiloissa. Pieni päiväkoti luo ihanteellisen mahdollisuuden kiinteälle yhteistyölle sekä  työntekijöiden kesken että perheiden kanssa. Haluamme tarjota lapselle hyvää hoitoa, kasvatusta ja opetusta kiireettömässä ja turvallisessa ilmapiirissä.

Rekitien päiväkodissa toimitaan pienryhmissä päivittäin. Pienryhmätoiminta takaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden tulla kohdatuksi ja kuulluksi ja jokaiselle aikuiselle mahdollisuuden olla läsnä, havaita ja huomioida jokaisen lapsen yksilölliset tarpeet. Monipuolinen ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet tutkimiselle, ihmettelylle ja oppimiselle.

Päiväkotimme toiminnan teemana on luonto- ja ympäristökasvatus.

Päiväkoti on auki arkisin 6 – 18 ennalta tehtyjen hoitoaikavarausten mukaan.

Myttyset 044 5501829 myttyset.rekitie@seinajoki.fi
Myttyset on 8-paikkainen 1-3 vuotiaiden ryhmä. Myttyset on jaettu kahteen pienryhmään. Myttysillä korostuvat perushoito ja turvallisuus. Ryhmässä huomioidaan yksilöllisesti lapsen tarve oppia, ihmetellä ja tutustua arjen touhuihin. Aikuisten läsnäolo ja turvallisen sylin tarjoaminen ovat Myttysten arjen perusta. Kielenkehityksen tukemiseen käytössämme on Halinalle-materiaali.

Mörrit 040 8685931 morrit.rekitie@seinajoki.fi
Mörrit on 21-paikkainen 3-5 vuotiaiden ryhmä. Mörrien ryhmässä harjoitellaan omatoimisuutta arjen taidoissa sekä sosiaalisia taitoja ja leikkitaitoja. Tunnetaitoja käsittelemme satujen ja leikkien avulla. Toiminnassamme painottuvat eri osa-alueet lasten iästä ja taidoista riippuen. Lapset saavat osallistua toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin omien mielenkiinnon kohteidensa mukaan.