KOULUN SIVUN SISÄLTÖ
Etusivu
Yhteystiedot
Opetussuunnitelma ja toimintamallit
Kodin ja koulun yhteistyö
Vanhempainyhdistys
Koulumatkat ja -kuljetukset omakoulu

Tiedotteet

Lukuvuositiedote 2020-21

Oppilashallintojärjestelmä vaihtuu kesän 2021 aikana

Seinäjoen kaupungin perusopetuksessa käytössä oleva oppilashallinnon tietojärjestelmä vaihtuu. Helmen käyttö loppuu 9.6.2021.  

Lukuvuoden 2021-2022 alusta käytetään perusopetuksessa ja lukiossa Visman järjestelmäkokonaisuutta, eli tutummin Seinäjoen Wilmaa. 

Huomioitavaa huoltajille:

– huoltajat voivat käyttää Wilmaa 10.8.2021 alkaen

– jokainen huoltaja tekee itselleen uuden Wilman käyttäjätunnuksen, käyttäjätunnus on huoltajan sähköpostiosoite. Huoltaja voi luoda tunnukset itselleen 10.8. alkaen. HUOM! tunnusten teko vaatii tunnistautumisen Suomi.fi –palvelussa (vahva tunnistautuminen: verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne tai varmennekortti)

– Wilmasta on käytettävissä mobiilisovellus Wilma (julkaisija Visma InCommunity Oy), se on ladattavissa puhelimeen sovelluskaupoista 

– mikäli mobiilisovellus on jo käytössä, sitä ei tarvitse ladata uudelleen, mutta apissa pitää valita käyttöön eri Wilma-ympäristö, joka on ”Seinäjoen sivistyskeskus, Seinäjoki https://seinajoki.inschool.fi” 

– mikäli huoltajalla on huollettavia sekä lukiossa että perusopetuksessa, voi hän tunnukset liittämällä nähdä jatkossa yksillä huoltajatunnuksilla kaikkien huollettaviensa tiedot Wilmassa

– Helmi Mukana -mobiilisovelluksen voi puhelimesta poistaa 

– huom! Huoltaja, mikäli haluat ottaa talteen tekemiäsi tuntimerkintöjen kommentointeja tai Helmi-viestejä, tulee nämä tiedot tallentaa 9.6.2021 mennessä, jolloin Helmen käyttö loppuu. Voit tehdä tallentamisen esim. kuvakaappauksien avulla Helmen selainversiossa.

– ohjeet tunnusten luomiseen, kirjautumiseen ja muuhun tarvittavaan löytyvät 10.8.2021 alkaen osoitteesta www.seinajoki.fi/wilmatuki

 Yhteistyöterveisin, 

Seinäjoen kaupunki, 
Opetustoimi / Wilman pääkäyttäjät
Tietohallinto 

Lomakkeet

Poissaoloanomus .pdf
Poissaoloanomus .doc
Käyttöoikeussitoumus.pdf

Valintalomakkeet ja -oppaat

Valinnaisaineopas 4.-6.
Valinnaisaineopas 8.
Valinnaisaineopas 9.

Koulutapaturmat

Ohjeistus ja lomakkeet