Pruukin yhtenäiskoulu on perustettu vuonna 2015 ja toimii Seinäjoen Törnävän kaupunginosassa.

Pruukin yhtenäiskoulu antaa opetusta 5. -9. luokilla ja Fieterin lastensuojeluyksikössä. Tällä hetkellä koulussa on oppilaita noin 405 ja opettajia 33. Pruukin yhtenäiskoulun oppilaat tulevat Törnävän ja Kärjen alakouluista. Koulumme tarjoaa nykyaikaisen ympäristön oppia ja kasvaa, ja toimintakulttuurimme perustuu yhteisiin arvoihin ja samoihin pelisääntöihin.

Pruuki-logo, jossa musta ympyrätausta. Ympyrän keskellä lukee mustilla kirjaimilla valkoisin reunuksin Pruuki.


Koulun syystiedote 2023-24 löytyy tästä.

Lukuvuosi 2023-24 alkaa keskiviikkona 9.8.2023 klo 9:00. Koulupäivä päättyy 12:50.

Ensi lukuvuotta 2024-2025 koskeva valinnaisaineiden esittelyilta kaikille oppilaille ja perheille järjestetään ke 31.1.2024 klo 18.00-19.30. 8.-luokkien vanhemmille on tarjolla klo 17.30-18.00 oma vanhempaininfo kunkin luokanohjaajan ilmoittamassa luokkatilassa.

Koulun tiloja ja tarjolla olevia valinnaisaineita ovat esittelemässä Pruukin yhtenäiskoulun opettajat ja Pruukin nykyisiä tukioppilaita. Koulun tiloihin tutustutaan vapaamuotoisesti kiertelemällä ympäri koulua. Pruukin nykyiset seiskaluokkalaiset järjestävät toimintaa perheiden pienimmille omilla yrittäjämäisen toimintatavan rasteillaan, pitävät kahviota, myivät arpoja ja valmistamiaan pieniä tuotteita. Varaa siis pikkurahaa käteisenä mukaan. Parkkipaikkoja löytyy lisää koulun sisäpihalta, jonne pääsee ajamaan liikuntasalin oikealta puolelta.

Lämpimästi tervetuloa!

Huoltajat saavat Wilma-tunnukset hankittua seuraavan ohjeen mukaan
https://www.seinajoki.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/opiskelu-perusopetuksessa/sahkoiset-ymparistot/wilmatuki/#huoltajatuudet

Seinäjoen kaupungin nuori ja päihteet -tietopaketti huoltajille: https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/hyvinvoinnin-edistaminen/ehkaiseva-paihdetyo/nuori-ja-paihteet-tietopaketti-huoltajille/