Tuntiopettajia haetaan kansalaisopistolle

Kaksi henkilöä ompelupöydän ääressä, päällä teksti: Meillä on tilaa osaajille!
Tule tuntiopettajaksi edistykselliseen, laajenevaan ja kehittyvään Seinäjoen kansalaisopistoon! Tulevan lukuvuoden suunnittelu on käynnissä ja nyt sinulla on tilaisuus saada oma kurssisi tarjontaan lukuvuodelle 2024-2025.

Haemme oma-aloitteisia ja reippaita henkilöitä tuntiopettajaksi eri ainealoihin. Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut tekijä. Tuntiopettajaksi ei vaadita välttämättä alan tutkintoa, vaan arvioimme tuntiopettajan soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen osaamisesta, kiinnostuksestasi, ainealasta ja kurssimahdollisuuksista. Arvostamme opettajan ja ohjaajan kokemusta sekä opettamasi aineen tuntemusta. Tärkeintä on, että olet innokas jakamaan omaa osaamistasi ympärillesi ja valmis opettamaan. Voit toimia tuntiopettajana tilojen mahdollistuessa Seinäjoella, Nurmossa, Peräseinäjoella tai Ylistarossa.

Haemme tuntiopettajia erityisesti näille aloille:

  • suomi toisena kielenä
  • ravitsemus ja ravitsemusterveys
  • sukututkimus

Jos osaamisesi on joissakin muissa kuin yllämainituissa ainealueissa, voit siitä huolimatta ilmoittaa kiinnostuksesi ja asiasisällön tuntiopettajan paikkaa varten. Seinäjoen kansalaisopistolla halutaan kehittyä ja kehittää sekä tarjota mahdollisimman monipuolisia kurssisisältöjä asiakkaille. Ensi lukuvuoden suunnittelu on juuri parhaillaan käynnissä ja kurssitarjontaa ollaan viimeistelemässä maaliskuun aikana, joten nopeasti toimiessasi voit saada oman kurssisi lukuvuoden 2024-2025 tarjontaan mukaan!

Lähetä hakemuksesi 11.3.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kansalaisopisto@seinajoki.fi aiheella ”Tuntiopettajaksi kansalaisopistolle”.

Kerro hakemuksessasi selkeästi, mitkä ainealat sinua kiinnostavat ja mitä muuta haluaisit opettaa. Muista myös lisätä tietoihin oma pätevyytesi tai harrastuneisuutesi. Voit myös ehdottaa mahdollisia kurssisisältöjä!

Tervetuloa Seinäjoen kansalaisopistolle. Täällä osaamisesi huomataan!

Lisätietoa antavat suunnittelija- ja päätoimiset opettajat ainekohtaisesti:

Kielikurssit: Päivi Väli-Torala, 044 754 1801, paivi.vali-torala@seinajoki.fi
Ravitsemus ja ravitsemustiede: Eeva-Leena Wallin-Niemelä, 050 596 6862, eeva-leena.wallin-niemela@seinajoki.fi
Sukututkimus: Taija Keskinen, 044 425 5319, taija.keskinen@seinajoki.fi