Kansalaisopisto tarjoaa palvelujaan myös yrityksille ja organisaatioille. Toimimme yrityksille työhyvinvointia ja työssä jaksamista edistävän toiminnan organisaoijana. Olemme järjestäneet mm. ensiapukoulutusta, tietotekniikkakursseja, eri liikuntalajeihin tutustumista sekä digikuvausta osana TYHY-toimintaa.

Eilinen tyhy-iltapäivä voimakorujen kanssa ylitti odotuksemme. Ohjaaja ja tila olivat ihan napakymppi ja jokainen tykkäsimme koruja tehdä. Yllätykseksi kaikilla tuli vielä erilainen koru eikä tainnut samaa kiveäkään monella olla.

Iso kiitos, että tämä järjestyi niin hyvin! Tyhy-iltapäivän suunnittelu, sopimiset, tiedotus, maksaminen ja toteutus onnistuivat kaikki yli odotusten! Ilomielin suosittelemme muillekin tiimeille vastaavaa toimintaa kanssanne!

– Teija, tyhyiltapäivään osallistunut

Kysy lisää tilauskoulutuksesta:

Haarala Satu

apulaisrehtori , Kansalaisopisto

Kansalaisopiston tiloja vuokrataan myös muiden toimijoiden ja ryhmien käyttöön, jos tämä on opiston oman toiminnan ohella mahdollista.

Pyydä tarjous tai kysy lisää:

Ylitalo Kati

toimistosihteeri , Kansalaisopisto

Kansalaisgalleria -näyttelytila

Kansalaiskampuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee Kansalaisgalleria -näyttelytila. Tilaa voivat käyttää opiston omat ryhmät töidensä näyttelytilana. Näyttelytilaa on mahdollista varata varausmaksulla 20€ / 2 viikkoa. Pidemmistä varauksista sovittava erikseen.

Tilan varaus

Varataksesi tilan tarvitset näyttelytilan varauksen ajankohdan ja varaajan yhteystiedot tiedot (laskutusta varten). Ota yhteyttä:

Aho Maria

toimistosihteeri , Kansalaisopisto