Seinäjoen kansalaisopiston opistolaiskunta ry on opiskelijoiden itsehallinnollinen yhdistys. Yhdistyksen puheenjohtajana on Airi Lepistö, varapuheenjohtajana Raija Vanhamäki ja sihteerinä Birgitta Javanainen.

Opistolaiskunta järjestää erilaisia retkiä! Lisäksi opistolaiskunta tarjoaa vuokralle viikko-osaketta Kuortaneen liikuntahotellissa.

Yhdistyksen tarkoitus

  • tukea ja innostaa opistolaisia järjestelmälliseen opiskeluun
  • lujittaa opistolaisten siteitä opistoon ja opiskeluyhteisöön
  • osallistaa opiston opiskelijoita erilaisten tapahtumien yhteydessä
  • opiston opiskelijoiden edunvalvonta
  • retkien järjestäminen

Yhdistyksen hallinto

Hallituksen kokouksiin voivat osallistua opiston rehtori, toimistosihteeri sekä pyydettäessä opettajat.

Yhdistyksen jäsenet

Kaikilla kansalaisopiston opiskelijoilla on oikeus olla opistolaiskunnan jäsen ja nauttia jäseneduista.

Kuortaneen liikuntahotelli

Opistolaiskunnalla on viikko-osake Kuortaneen liikuntahotellissa. Huoneiston koko 58.5 m2 ja siinä on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja sauna. Huoneistoon voi kerralla majoittua 8 henkilöä.

Opistolaiskunnan jäsenenä voit hakea lomaviikon tai sen osan käyttöoikeutta. Haettavia lomaviikkoja on vuodessa kaikkiaan kymmenen: vk3, vk6, vk9 (talviloma), vk11, vk23, vk33, vk34, vk35, vk42 (syysloma) ja vk50. Viikko-osakkeen hakuajat vuosittain ovat alkuvuoden viikoille 15.11. saakka ja loppuvuoden viikoille 15.5. saakka. Osakkeen viikkovuokra on 150 €, osaviikko (pe-ma tai ma-pe) 85 €. Lomakkeen voit tulostaa tästä (ei saavutettava) tai noutaa kansalaisopiston asiakaspalvelusta (Kalevankatu 33). Katso opistolaiskunnan viikko-osakkeen esite (ei saavutettava).

lasitettu terassi, taustalla puita ja vesistöä
Kuortaneen viikko-osake


Lomakkeen voit palauttaa määräaikaan mennessä joko opiston toimistoon tai sähköpostilla kansalaisopisto@seinajoki.fi (viestiin otsikko Viikko-osake). Mikäli hakijoita on samalle viikolle useita, käyttöoikeuden saajat ratkaistaan arvalla. Samalla valitaan myös kaksi hakijaa varasijoille. Arvonta tapahtuu Seinäjoen kansalaisopiston toimistossa hakuajan päätyttyä. Arvonnan suorittaa opistolaiskunnan hallituksen nimeämä toimikunta.

Lisätietoja viikko-osakkeesta ja sen käyttöoikeudesta antavat viikko-osakevastaava Raija Vanhamäki, p. 050-9117634 ja Lea Hakamäki 045-2490688

Stipendit ja avustukset

Stipendit

Opistolaiskunta jakaa kevätkauden päättyessä stipendejä aineryhmittäin aktiivisille opiskelijoille, opettajien ehdottamien henkilöiden kesken.

Avustukset

Seinäjoen kansalaisopiston opistolaiskunta ry:n jäsenet (ts. kansalaisopiston opiskelijat) voivat hakea opintoryhmänä avustusta opiskelua edistävään ja tukevaan toimintaan, kuten opinto- ja tutustumismatkat, koulutustilaisuudet sekä näyttelyt ja esiintymiset kotimaassa ja ulkomailla.

Kysy lisää avustusten hakemisesta ja myöntämisestä kansalaisopisto@seinajoki.fi

Kahviautomaatti

Opistolaiskunnan kahviautomaatti sijaitsee F-rakennuksen, Lämppärin aulassa. Automaatista saat edulliseen hintaan kahvia, teetä ja kaakaota sekä mustikkasoppaa.

Retket

Opistolaiskunta järjestää teatteri- ja tutustumismatkoja kiinnostuksen mukaan. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita retkikohteista.

Teatterimatka

Pokka pitää -komedianäytelmään la 4.5.

Lähtö kansalaisopiston pihasta Pakkalan liikenteen bussilla klo 14.00. Paluu esityksen päätyttyä noin klo 21.30. Hinta 60€ opistolaiskunnan jäseniltä (Seinäjoen kansalaisopiston kurssilaisilta (muut 70€). Hinta sisältää teatterilipun ja matkat.

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä maksamalla matkan hinta Opistolaiskunnan tilille FI32 5419 0120 3376 90. Lisätietoja marketta.alatalo@gmail.com tai 040 7510 141.

Seuraa opistolaiskunnan tiedotusta kansalaisopiston facebookissa ja instagramissa ja Eparissa.

Facebook ja Instagram: @seinajoenkansalaisopisto

Opistolaiskunta Kansalaiskampuksella syksyllä 2020
Aurinkoinen opistotalo ja hallitus! Kuvassa vas. Airi Lepistö, Eija Kristola, Marjo Alatalo, Hilkka Luukko, Sirkka Iso-Oja, Raija Vanhamäki, Ulla Paavola, Birgitta Javanainen, Laura Kivimäki. Kuvasta puuttuvat Aino-Maija Kuivinen, Lea Hakamäki, Mari Haapaniemi.