Löydä harrastus, josta olet aina haaveillut tai uskalla heittäytyä uusiin haasteisiin!

Sinulla on oikeus ottaa arjessa omaa aikaa ja palautua stressivapaassa ympäristössämme. Seinäjoen kansalaisopistolta löydät myös uusia ystäviä ja mahdollisesti opit näkemään itsesikin ihan uudessa valossa.
Laadukkaasta opintotarjonnastamme löydät kursseja aina pitkistä koko vuoden kestävistä kursseista, lyhyisiin intensiivisiin viikonloppukursseihin. Tule kokeilemaan käsitöitä, ohjelmointia, ryhmäliikuntaa tai vaikka kitaransoittoa ja ota ystäväsikin mukaan. Syksyllä 2020 uusien tilojen myötä avautuvassa opetuskeittiössä voit kartuttaa taitojasi keittiössä ja rentoutua ruuanlaiton lomassa.

Katso tarkemmin opistopalvelut-sivuilta Seinäjoen kantakaupungin alueen kurssit, Peräseinäjoen kurssit, Nurmon kurssit ja Ylistaron kurssit.

Kieliopinnot

Seinäjoen kansalaisopiston kielitarjonta on monipuolinen ulottuen alkeistason opinnoista kokeneempien kielenosaajien keskusteluryhmiin. Kielivalikoimaan kuuluvat mm. erilaiset suomen kielen kurssit, ruotsi, englanti, saksa, ranska, espanja, italia, portugali, venäjä, japani, viro, kiina, kreikka, heprea, latina ja uutuuksina turkki ja kurssi, jolla annetaan vinkkejä omaehtoiseen kieltenopiskeluun tietokoneen ja älykännykän ilmaisia sovelluksi apuna käyttäen. Kielten kurssitasot näet pdf-taulukosta (ei saavutettava).

Suositulla ja tehokkaalla FinTandem -kielenoppimismenetelmällä opiskellaan nyt jo neljättä vuotta. Ilmoittaudu FinTandemiin nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Yleisiä kielitutkintoja järjestetään perus- ja keskitasoilla suomessa vieraana kielenä, englannissa, saksassa, ruotsissa, venäjässä, ranskassa, espanjassa ja italiassa. Lue lisää Yleisistä kielitutkinnoista.

Kysy lisää kielikursseista:

Väli-Torala Päivi

suunnittelijaopettaja , Kansalaisopisto

Tietotekniikka- ja mediakurssit

Seinäjoen kansalaisopisto tarjoaa lukuisan joukon erilaisia tietotekniikan ja median kursseja. Kursseille voivat osallistua kaikenikäiset ja – taitoiset tietotekniikan perus- ja edistyneempien taitojen oppimisesta kiinnostuneet opiskelijat.

Tietotekniikkakurssit
Tietotekniikan opetuksen tavoitteena on antaa perusvalmiuksia tietotekniikan eri osa-alueiden oppimiseen ja uuden tekniikan hyödyntämiseen. Erilaisilla lyhytkursseilla on mahdollisuus täydentää ja päivittää osaamistaan. Tarjolla on mm. tietotekniikan perusteita kurssi- ja kerhomuotoisina ja yksilöohjauksen, lyhytkursseja sovellusten käyttöön, tablet-tietokoneiden ja älypuhelimien käyttöä, sosiaalisen median sekä valokuvauksen ja kuvankäsittelyn perusteita.

Tietotekniikan hyödyntäminen työelämässä
Kurssitarjontamme koostuu kysynnän mukaisesti peruskäytön ja sovellusten koulutuksiin. Järjestämme myös maksullista opetustoimintaa kohderyhmälle sopivaksi räätälöityinä kursseina. Olethan huomannut, että voit hyödyntää yksilöohjausta oman työpaikkasi pienryhmille. Ota yhteyttä tieto- ja viestintätekniikan suunnittelijaopettajaan niin etsimme ja muokkaamme tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

Mediataidot
Valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn liittyviä kursseja on runsaasti tarjolla. Kursseja löytyy lähtien alkeista vaativampaankin kuvaukseen. Kursseilla on mahdollisuus oppia myös valokuvien järjestämistä, valokuva-albumien tekemistä, kuvien skannausta, videokuvausta ja oman videoelokuvan tekemistä.

Sosiaalisen median kursseila opit taitoja, jotka hyödyttävät sinua niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Kuulumme valtakunnalliseen Digituen verkostoon. Digituesta lisää voit lukea Etelä-Pohjanmaan liiton verkkosivuilta.

Kysy lisää tietotekniikkakursseista:

Keskinen Taija

suunnittelijaopettaja , Kansalaisopisto