Alennukset ovat henkilökohtaisia. Alennusten saaminen edellyttää alennusoikeuden todistamista opiston toimistolla viimeistään kurssin alkamispäivänä. Myös mahdolliset lahja- ja etukortit on esitettävä toimistolla viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Työttömät työnhakijat

  • Työttömät työnhakijat voivat opiskella lv. 2021-2022 kursseilla puoleen hintaan (kurssimaksu väh. 10€).
  • Etu ei koske taiteen perusopetusta, avointa yliopistoa eikä tilauskoulutusta
  • Etuuden saamiseksi on esitettävä Todistus työnhaun voimassaolosta ennen kurssin alkua. Lomake löytyy kirjautumalla Te-toimiston nettisivujen Oma asiointi-palveluun.
  • Lisäksi on toimitettava opiston oma lomake. Voit täyttää lomakkeen kansalaisopistolla tai sähköisesti täyttettävänä pdf-lomakkeena ja palauttaa sen sähköpostitse kansalaisopisto@seinajoki.fi

Opetushallituksen avustamat kurssit

Opetushallitus on myöntänyt Seinäjoen kansalaisopistolle lukuvuodelle 2019-2020 valtionavustusta työttömien työnhakijoiden, senioreiden, eläkeläisten, oppimisvaikeuksia kokevien ja maahanmuuttajien kurssimaksujen alentamiseen

  • Opinto-ohjelmassa tähtikuviolla merkityillä kursseilla kurssimaksu on em. kohderyhmiin kuuluville alennettu kurssikohtaisesti (tarkista maksun suuruus kurssin tiedoista).
  • Alennukseen oikeuttava lomake on saatavana opiston asiakaspalvelusta tai sähköisesti täytettävänä pdf-lomakkeena. Voit kysyä lomaketta myös OPH-kurssin opettajalta. Palauta lomake opiston toimistoon kurssin toiseen kokoontumiskertaan mennessä, muuten kurssimaksu laskutetaan täysmääräisenä.

Ystävänkortti

Seinäjoen kansalaisopisto on mukana Ystävänkortti toiminnassa. Ystävänkorttitoiminnassa kehitysvammainen maksaa itse omat kulunsa ja hänen tukihenkilönsä/avustajansa pääsee samalle kurssille maksutta kortin avulla. Tukihenkilö on osallistumisen mahdollistaja. Kortin voi noutaa opiston toimistosta.