Alennukset ovat henkilökohtaisia. Alennusten saaminen edellyttää alennusoikeuden todistamista opiston asiakaspalvelussa viimeistään kurssin alkamispäivänä. Myös mahdolliset lahja- ja etukortit on esitettävä asiakaspalvelussa viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Työttömät työnhakijat

  • Työttömät työnhakijat voivat opiskella lv. 2023-2024 kursseilla puoleen hintaan (kurssimaksu väh. 10€).
  • Etu ei koske taiteen perusopetusta, avointa yliopistoa eikä tilauskoulutusta
  • Etuuden saamiseksi on esitettävä Todistus työnhaun voimassaolosta ennen kurssin alkua. Lomake löytyy kirjautumalla Te-toimiston nettisivujen Oma asiointi-palveluun.
  • Lisäksi on toimitettava opiston oma lomake. Voit täyttää lomakkeen kansalaisopistolla tai sähköisesti täyttettävänä pdf-lomakkeena (ei saavutettava tiedosto) ja palauttaa sen sähköpostitse kansalaisopisto@seinajoki.fi

Opetushallituksen avustamat kurssit

Opetushallitus on myöntänyt Seinäjoen kansalaisopistolle lukuvuodelle 2022-2023 valtionavustusta työttömien työnhakijoiden, senioreiden, eläkeläisten, oppimisvaikeuksia kokevien ja maahanmuuttajien kurssimaksujen alentamiseen

  • Opinto-ohjelmassa OPH-merkillä merkityillä kursseilla kurssimaksu on em. kohderyhmiin kuuluville alennettu kurssikohtaisesti (tarkista maksun suuruus kurssin tiedoista).
  • Alennukseen oikeuttava lomake on saatavana opiston asiakaspalvelusta tai sähköisesti täytettävänä pdf-lomakkeena (ei saavutettava tiedosto). Voit kysyä lomaketta myös OPH-kurssin opettajalta. Palauta lomake opiston asiakaspalveluun kurssin toiseen kokoontumiskertaan mennessä, muuten kurssimaksu laskutetaan täysmääräisenä.

Kaikukortti

Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, konsertteihin, tanssiesityksiin tai teatteriin ja lisäksi kurssipaikkoja kansalaisopistoihin.

Kaikukortti oikeuttaa kortin haltijan osallistumaan maksutta kahdelle (2) kansalaisopiston kurssille. Musiikin yksilöopetukseen, tietotekniikan yksilöohjaukseen sekä kuntosalin henkilökohtaiseen ohjaukseen ja itsenäiseen harjoitteluun kuntosalilla Kaikukortilla saa 50 % alennuksen kurssimaksusta.

Kaikukortin ulkopuolelle on rajattu

  • taiteen perusopetus
  • pätevöittävät kurssit
  • yleiset kielitutkinnot
  • kurssien materiaalimaksut

Kurssille ilmoittautuessa hyväksyt yleiset peruutusehtomme. Jos ilmoittaudut kurssille, etkä peru kurssia peruutusehtojemme mukaisesti, katsomme sinun käyttäneen oikeuden maksuttomaan kurssiin ja kurssipaikkasi annetaan seuraavalle. Kaikukortilla pääsee kurssille vain, jos paikkoja on vapaana.

Kurssipaikka tulee varata seinajoki.fi/opistopalvelut tai soittamalla asiakaspalveluumme p. 06 416 2440.  Kaikukortti tulee esittää asiakaspalvelussa ennen kurssin alkua. Jos et ilmoita Kaikukortin numeroa meille, laskutamme kurssista normaalin hinnan.

Lisätietoja Kaikukortista seinajoki.fi/kaikukortti

Ystävänkortti

Seinäjoen kansalaisopisto on mukana Ystävänkortti toiminnassa. Ystävänkorttitoiminnassa kehitysvammainen maksaa itse omat kulunsa ja hänen tukihenkilönsä/avustajansa pääsee samalle kurssille maksutta kortin avulla. Tukihenkilö on osallistumisen mahdollistaja. Kortin voi noutaa opiston toimistosta.