Koulustamme:

Topparlan koulu on perustettu vuonna 1884. Nykyisessä koulurakennuksessa on toimittu vuodesta 1952 lähtien. Koulun peruskorjaus valmistui vuonna 2012.

Oppilaamme tulevat pohjoisimman ja koillisen Seinäjoen alueelta, aina Kauhavan Ylihärmään ja Lapualle saakka. Toimimme seitsemän entisen koulupiirin alueella. Kyyditysasiat ovat mukana päivittäisessä arjessamme.

Koulutyö Topparlan koulussa on aloitettu jo vuonna 1884. Ensimmäisenä opettajattarena toimi teiskolainen Wilhelmiina Karoliina Vesa. Opettajan uraa hänelle kertyi tässä ensimmäisessä paikassaan yli 40 vuotta. Miina oli aktiivinen kulttuurihenkilö koko kylässä.

Nyky-Topparlassa on kolme yleisopetuksen luokkaa (1-2,3-4 ja 5-6). Oppilaita on 58.

Opetushenkilökuntaa on päivittäin 3, lisäksi laaja-alainen erityisopettaja ja kiertävä englanninopettaja sekä kaksi resurssiopettajaa.

Koulussamme toimimme perusopetuslain ja kaupungissa vahvistetun, koulun toimintaan sovelletun opetussuunnitelman mukaisesti.

Olemme ylpeitä käden taidoista, musiikista ja ilmaisutaidoista. Lisäksi korostamme yhteisöllisyyttä ja kaikkien koulun ja koulussamme vierailevien ihmisten ystävällistä huomioon ottamista.

Koulussamme on paljon aktiviteetteja, joissa isot ja pienet oppilaat toimivat yhdessä.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme nimenomaan Topparlan koulussa.