Huom! Pyrimme ottamaan huomioon mahdollisesti muuttuvan koronatilanteen ja laskutamme kursseja tavallista myöhemmin, vasta marraskuussa. Mikäli koronamääräykset edellyttävät kurssitoiminnan keskeyttämisen tai lopettamisen, laskutus tapahtuu kokoontumiskertojen perusteella (laskutus vähintään 10 euroa). Otathan kuitenkin huomioon, että normaalit peruutusehdot ovat voimassa, osallistujan omasta syystä tehtävä peruminen tulee tehdä viimeistään 8 päivää ennen kurssin alkua. 

Aiemmasta poiketen kulttuuri- ja liikuntaseteleillä maksaminen sekä ”todistus työnhaun voimassaolosta”-lomakkeen toimittaminen Kansalaiskampuksen asiakaspalveluun vasta lokakuun 2020 aikana. 

Kurssimaksun suuruus määräytyy pääasiassa kurssin laajuuden mukaan, katso oheinen kurssimaksutaulukko.

Kurssimaksu laskutetaan kotiin lähetettävällä erillisellä laskulla jokaisesta kurssista erikseen. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kursseja ei voi pääsääntöisesti maksaa netti-ilmoittautumisen yhteydessä (poikkeus Sportti- ja Kulttuuripassi). Kurssista lähetetään lasku kotiosoitteeseen kurssin alkamisen jälkeen. Kurssista laskutetaan opinto-ohjelmassa ilmoitettu maksu.

Kansalaisopiston toimisto ei voi ottaa vastaan käteis- tai pankkikorttimaksuja.

Mikäli työnantaja tai jokin muu taho maksaa kurssimaksun, pitää laskun maksaja ja yhteystiedot ilmoittaa netissä jo ilmoittautumisvaiheessa sille varattuun kohtaan.

Suoritettua kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija luopuu opiskelupaikastaan kesken lukukauden. Kurssimaksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että kurssi ei toteudu.

Maksamatta jätetty kurssimaksu siirtyy Seinäjoen kaupungin laskutuskäytännön mukaisesti perintätoimisto Lowellin hoidettavaksi.

Nettipankkiasiakas voi tehdä Seinäjoen kaupungin kanssa sopimuksen sähköisestä laskutuksesta, jolloin kaikki Seinäjoen kaupungin lähettämät laskut – myös kansalaisopiston kurssimaksut – tulevat e-laskuna suoraan omaan nettipankkiin.

Kevään hinta koko lukuvuoden kurssista
Jos opiskelija ilmoittautuu jo syksyllä alkaneelle kurssille vasta kevätkaudella, laskutetaan aloittavilta 50 % kurssimaksusta sekä 5 € toimistomaksu pyöristettynä ylöspäin seuraavaan kokonaiseen euromäärään.

Sisaralennus
Sisarusalennus on voimassa ainoastaan taiteen perusopetuksessa: Luovaamo kuvataide ja rytmimusiikki -20 € normaalihinnasta /lukukausi, Luovaamo teatteri -20 €/lukuvuosi (alennus myönnetään molemmille sisaruksille).