Seinäjoen Kansalaisopistossa toimii noin 300 opettajaa. Opettajat ovat omien alojensa ammattilaisia tai aktiivisia harrastajia. Jokaisen kurssin opettajan nimi löytyy lukuvuoden opinto-oppaasta. Opettajia ja muita kouluttajia koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä kansalaisopiston toimistoon.

Tuntiopettajille hyödyllisiä linkkejä

Tuntiopettajien hellewi

Opettajien info (moodle)

Ehdotus lukuvuoden 2020-2021 opetussuunnitelmaan

Tuntiopettajien lomakkeita

Lomakkeet voi palauttaa joko sähköpostilla kansalaisopisto(a)seinajoki.fi tai toimittamalla Kansalaiskampukselle.

Huom! Matkalasku tulee toimittaa toimistoon kuukausittain kunkin kuukauden 21. päivään mennessä. Matkalaskujen maksaminen takautuvasti pidemmältä aikaväliltä ei ole mahdollista!

Ehdotus tulevan lukuvuoden opetussuunnitelmaan

Alla olevalla lomakkeella voit jättää ehdotuksesi tulevan lukuvuoden opetussuunnitelmaan. Jos sinulla on monta ryhmää, täytä jokaisesta ehdotuksestasi oma lomake.

Jos nimesi tai yhteystietosi ovat muuttuneet, kirjoita muuttuneen tiedon kohtaan myös UUSI, mikä varmistaa tiedon päivittymisen opiston tietokantoihin. Jos kurssi on ollut opiston ohjelmassa lukuvuoden 2019-2020 aikana, täytä lomakkeeseen vain muuttuvat tiedot.

Muista kirjoittaa uudesta kurssista kaikki tiedot tarkasti!

Helpotat suunnittelutyötä, kun laitat esim. ajankohtatoiveet jo tässä vaiheessa tarkasti!

Voit kirjoittaa lomakkeelle pidemmän kuvauksen ja antaa enemmän suunnittelua tukevaa tietoa kuin sille on valmiiksi ”varattu”. Muista, että painetun ohjelman kurssikuvaus voi olla vain 3-4 riviä kiinnostavaa ja iskevää tekstiä. Sähköiseen, nettisivuilla olevaan ohjelmaan voimme laittaa enemmänkin tietoa (kohtaan lisätiedot) esim. tarvikehankinnoista.

Palauta kurssiehdotus 31.3.2020 mennessä.

Ehdotus lukuvuoden 2020-2021 opetussuunnitelmaan