Kurssin maksaminen kultuuri- ja liikuntaeduilla

Kansalaisopiston kurssimaksuihin voit hyödyntää työnantajan tarjoamia liikunta- ja kultuurietuja. Seteleillä maksaminen on mahdollista ainoastaan henkilökohtaisesti opiston asiakaspalvelussa, jossa tarkistetaan opiskelijan henkilöllisyys. Mobiilimaksaminen onnistuu myös soittamalla opiston asiakaspalveluun (numero 06 416 2440). Myös osan kurssimaksusta voi maksaa tyky-seteleillä, jolloin loppu-osa kurssimaksusta laskutetaan normaalisti. Tyky-seteleillä ei voi maksaa pätevöittäviä kursseja eikä avoimen yliopiston opintoja.

HUOM! Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksaminen on hoidettava opiston asiakaspalveluun ennen kurssin alkamista. Muusssa tapauksessa kurssi laskutetaan normaalisti ja laskun saapumisen jälkeen seteleillä maksaminen ei enää ole mahdollista.

Kansalaisopistossa käytössä olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat

  • Smartum liikunta- ja liikuntakulttuuriseteli sekä mobiilimaksu
  • Tyky+ ja Tyky-Online
  • Eazybreak mobiiliseteli
  • Epassi Liikunta & Kulttuuri
  • Edenred Virikeseteli ja mobiilimaksu

Ilmoittautumisen yhteydessä maksaminen

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä maksaminen onnistuu ainoastaoon Smartumilla sekä E-passilla. Smartumilla ei voi maksaa kurssia koskevia materiaalihankintoja, tutkintoon tai tutkinnon osaksi johtavaa kieli- ja taidekursseja, ruoka- ja juomakulttuuriin liittyviä kursseja tai tavarahankintoja. Epassilla maksettaessa ostoskoriin ei voi samanaikaisesti ottaa muita kuin liikuntakursseja. Sähköisellä setelillä voi maksaa vain koko kurssimaksun (ei osamaksuja).