Kärjen koulu on 1.-6.   –luokat käsittävä alakoulu Kärjen kaupunginosassa.

23.9.2021

Syyssäät saapuvat ja pimeämpi aika on käsillä.Lämpimät vaatteet ja nimikoidut sellaiset ovat tärkeä huomioida kouluun lähtiessä, jotta koulupäivän aikaiset välitunnit ovat mukavia, eikä palella. Liikuntatunteja pidetään myös ulkona, joten varustus kannattaa huomioida senkin kautta. Hyvällä pukeutumisella pidetään flunssakautta minimissä.Heijastimet ja näkyvyys liikenteessä kannattaa myös ottaa puheeksi ruokapöytäkeskusteluissa. Vanhempaintoimikunta olikin jo liikenneviikolla meitä asiasta muistuttamassa. Kiitos vielä teille aktiivisille! Syyslomaviikkoa vietämme viikolla 42. Syysterveisin, rehtori10.8.2021

Hyvää alkanutta kouluvuotta!

Kouluissa ollaan perehdytty tänään Wilman toimintaan opetushenkilöstön kanssa. Te huoltajat luotte Wilmaan itsellenne tunnukset ensisijaisesti Suomi.fi -tunnistautumisen kautta. Ohjeet huoltajille löytyvät Wilmatuki-sivulta: www.seinajoki.fi/wilmatuki. Lukekaa tarkasti ohjeet ja toimikaa niiden mukaan.

Kaikkien lasten tietoja ei Wilmassa teillä huoltajilla välttämättä näy. Älkää murehtiko, ne tulevat ajallaan, kunhan ohjelmat saadaan pääkäyttäjien taholta synkronoitua. Meidän kouluun Seinäjoen sisältä toisesta koulusta muuttaneiden oppilaiden osaltakin asia voi olla näin. Opettajat näkevät omasta näkymästään, milloin tunnuksenne ovat aktiiviset ja huoltajille voi lähettää ns. yhteisviestiä.