Kärjen koulu on 1.-6.   –luokat käsittävä alakoulu Kärjen kaupunginosassa.

30.8.2022

Kouluvuosi on pyörähtänyt oikeilla lukujärjestyksillä käyntiin.

Koulutiedote on lähtenyt koteihin ja siellä on sekä tärkeää että ajankohtaista tietoa. Kannattaa lukea! Tärkeimpiä kohtia kävin vanhempainillassa.

Vanhempainillassa käsittelin myös 1.8. voimaan tullutta kiusaamisen ja syrjinnän puuttumiseen liittyvää lakimuutosta. Lisää siitä löytyy googlettamallakin. Tuohon puuttumiseen sisältyy myös mahdollisuus evätä koulupäivä jäljellä olevan koulupäivän ajaksi ja seuraavankin, mikäli opetuksen järjestämisen suunnittelu niin vaatii.

Päivänavauksia koulussa järjestetään koko koulun kesken pääsääntöisesti aina keskiviikkoisin klo 10. Yhteisiä päivänavauksia pitävät vuorolistan mukaisesti mm. opettajat, oppilaat, seurakunta.
Pääosin päivänavaukset ovat salissa, mutta ne voidaan toteuttaa myös esim. ulkona ja keskusradion kautta. Mikäli olette ilmoittaneet, että lapsenne ei osallistu uskonnollisiin päivänavauksiin, on aina olemassa myös sisällöltään ei-uskonnollinen ns. vaihtoehtopäivänavaus.

On sovittu, että seurakunnan päivänavausten aiheet ilmoitetaan ennakkoon ja tässä alla ne ovat tämän syksyn osalta.

syyskuu:
14.9. kiitollisuus (Sari Mäkelä) sekä 28.9. omatunto tai enkelikirkko (koulussa), Mikkelinpäivä (Matti Pihlaja)

lokakuu:
12.10. tyttöjen oikeudet (Laura Launiala) sekä 26.10. YK:n päivä/Rauhan,ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun päivä (Tiina Pihlaja)

marraskuu:
2.11. suru ja kuolema (Sari Mäkelä) sekä 23.11. Odottaminen (Matti Pihlaja)

joulukuu:
7.12. itsenäisyyspäivä (Karoliina Virkamäki) sekä 14.12. lahjat (Tiina Pihlaja)