Sinä olet tärkeä!

Seinäjoen kansalaisopisto toimii lapsiystävällisen kuntamme suurena palveluntuottajana lapsiperheille. Meillä voit harrastaa esimerkiksi käsityötä, kuvataiteita, teatteria ja liikuntaa. Meillä on myös lapsille suunnattuja kielikursseja. Harrastaminen kehittää monia taitoja, kuten tunnesäätelyä, kaveritaitoja sekä kehonhallintaa. Ja mikä tärkeintä, harrastus tuo mukanaan oman yhteisön, jossa tuntee kuuluvansa porukkaan.

Kansalaisopiston kesäleirit lapsille ja nuorille

Tarvitsetko kesälomatekemistä? Katso kansalaisopiston kesäleirit lapsille ja nuorille!

Kuvassa teksti:
Seinäjoen kansalaisopiston kesäleirit. Kädentaitoja alakoululaisille, Englannin kesäpäivät 6-10 v, Bändileiri kesä 2021, Skeittirampin valmistus Kesä-Harrastamo, Harrastamo kesäleiri.

Kädentaitoja alakoululaisille 7.-10.6. klo 10-14
Bändileiri kesä 2021 7.-11.6. klo 10-15
Englannin kesäpäivät 6-10 vuotiaille/lisäkurssi 21.-24.6. klo 12.30-14.30
Skeittirampin valmistus Kesä-Harrastamokurssi 14.-18.6. klo 10-16
Harrastamo kesäleiri 14.-18.6. klo 9-14

Myös nuoret ovat tervetulleita!

Nuoret tulevat meille valokuvaamaan, ohjelmoimaan itse pelejä tai soittamaan kitaraa. Kokeile myös laajaa liikunnan tarjontaamme! Taide- ja musiikkikoulu Luovaamo tarjoaa lapsille ja nuorille laajalti taiteen perusopetusta. Laadukas ja monipuolinen taiteen perusopetus kattaa alleen kuvataiteen, rytmimusiikin ja teatteritaiteen. Löydä kipinä taiteeseen itseilmaisun kanavana. Harrastaminen on yhtä juhlaa. Ja parasta on, että sitä voi tehdä yhdessä!

Oletko 16-29-vuotias nuori? Oletko vailla opiskelu- tai työpaikkaa tai muuta mielekästä toimintaa? Lue lisää ja tule Nuorten Starttiin!

Jos sinulta tai lapseltasi uupuu yhä harrastus, ota yhteyttä:

Ania Katja

toimistosihteeri , Kansalaisopisto