Marttilan koulu on 350 oppilaan alakoulu, joka sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Vuonna 1930 valmistunut ja vuosina 1996-1998 saneerattu koulurakennus on suurikokoinen ja monitahoinen. Koulun pihasta on vuoden 2019 uudistuksen myötä tullut monipuolinen lähiliikuntapaikka.

Marttilan koulun opetustarjontaan kuuluu sekä yleis- että erityisopetusta. Lisäksi koulussa toimivat kaksikieliset luokat (CLIL-opetus englanniksi) sekä maahanmuuttajien kotipesäopetus.

Marttila on monikansallinen koulu, johon oppilaiden ja henkilökunnan lisäksi kulttuurista moninaisuutta tuovat myös lukuisat kansainväliset projektit ja vierailijat. Koulun toimintakulttuurissa näkyy myös viime vuosina lisääntynyt panostus kestävään kehitykseen ja liikunnalliseen koulupäivään. Sijainti Aalto-keskuksen vieressä on antanut Marttilalle mahdollisuuden profiloitua myös Alvar Aalto -kouluksi.

Ajankohtaista: Kaksikielisen opetuksen haku ensimmäiselle luokalle on alkanut. Application to bilingual education has started.

Lisätietoa kaksikieliseen opetukseen hakeutumisesta 2021. More information about enrollment to bilingual education 2021 here.

Ilmoittaudu kaksikielisen opetuksen soveltuvuustesteihin. Application to the aptitude tests.

Kaksikielisen opetuksen infotilaisuus huoltajille verkossa tiistaina 12.1.2021 klo 18. Online parents´ info on Tuesday 12.1.2021 18:00.