Marttilan koulu on 350 oppilaan alakoulu, joka sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Vuonna 1930 valmistunut ja vuosina 1996-1998 saneerattu koulurakennus on suurikokoinen ja monitahoinen. Koulun pihasta on vuoden 2019 uudistuksen myötä tullut monipuolinen lähiliikuntapaikka.

Marttilan koulun opetustarjontaan kuuluu sekä yleis- että erityisopetusta. Lisäksi koulussa toimivat kaksikieliset luokat (CLIL-opetus englanniksi) sekä maahanmuuttajien kotipesäopetus.

Marttila on monikansallinen koulu, johon oppilaiden ja henkilökunnan lisäksi kulttuurista moninaisuutta tuovat myös lukuisat kansainväliset projektit ja vierailijat. Koulun toimintakulttuurissa näkyy myös viime vuosina lisääntynyt panostus kestävään kehitykseen ja liikunnalliseen koulupäivään. Sijainti Aalto-keskuksen vieressä on antanut Marttilalle mahdollisuuden profiloitua myös Alvar Aalto -kouluksi.

Ajankohtaista:

Tutustumispäivä

Tulevat ekaluokkalaiset vanhempineen kävivät tutustumassa tänään kouluun. Reipasta porukkaa oli ihan jokainen! Ikimuistoiseksi päivän teki myös palohälytys kesken tutustumispäivän. Siitäkin selvittiin kunnialla. Olipas mukava tavata ihmisiä, niin lapsia kuin aikuisia, yhdessä jälleen.

10.8 kello 9.00 tavataan uudelleen Marttilan koulun juhlaportaiden äärellä!  Nähdään silloin!

Hyvää kesää jokaiselle!

Toivottaa Marttilan koulun rehtori.

Koulukuljetus, tulevat ekaluokkalaiset

Tulevat ekaluokkalaiset, jotka ovat saaneet myönteisen kuljetuspäätöksen paikallisliikenteeseen, saavat bussikortin ensimmäisenä koulupäivänä.

Helatorstai

Marttilan koulussa ei ole koulua helatorstaina 26.5. eikä sen jälkeisenä perjantaina 27.5.