Marttilan koulu on melkein 400 oppilaan alakoulu, joka sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Vuonna 1930 valmistunut ja vuosina 1996-1998 saneerattu koulurakennus on suurikokoinen ja monitahoinen. Koulun pihasta on vuoden 2019 uudistuksen myötä tullut monipuolinen lähiliikuntapaikka.

Marttilan koulun opetustarjontaan kuuluu sekä yleis- että erityisopetusta. Lisäksi koulussa toimivat kaksikieliset luokat (CLIL-opetus englanniksi) sekä maahanmuuttajien kotipesäopetus.

Marttila on monikansallinen koulu, johon oppilaiden ja henkilökunnan lisäksi kulttuurista moninaisuutta tuovat myös lukuisat kansainväliset projektit ja vierailijat. Koulun toimintakulttuurissa näkyy myös viime vuosina lisääntynyt panostus kestävään kehitykseen ja liikunnalliseen koulupäivään. Sijainti Aalto-keskuksen vieressä on antanut Marttilalle mahdollisuuden profiloitua myös Alvar Aalto -kouluksi.

Ajankohtaista:

Tulevien ykkösluokkalaisten tutustumispäivä

Lukuvuoden 2024-2025 uusien ensimmäisen luokan oppilaiden ja heidän vanhempiensa tutustumispäivä Keskiviikkona 8.5.2024 Klo 11:30-12:55.

Kokoontuminen koulun juhlasalissa. Juhlasaliin pääsee selkeimmin C-ovesta, ison kentän ja Vapaudentien puolelta. Olette lämpimästi tervetulleita!

Koulukuljetusten haku

Kaikki kuljetusta tarvitsevat uudet 1.luokkalaiset hakevat koulukuljetusta Wilma-järjestelmän kautta. Lisätietoa: https://www.seinajoki.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulumatkat-ja-kuljetukset/

Koulukuljetuksen sähköinen haku harkinnanvaraiseen koulukuljetukseen Wilmassa

Tähän hakukertaan osallistuvat ne oppilaat, jotka hakevat harkinnanvaraista kuljetusta esimerkiksi koulumatkan vaarallisuuden tai koulumatkan rasittavuuden perusteella tai heidän määräajaksi myönnetty kuljetusetunsa on päättymässä.

Wilman koulukuljetushakemuksiin pääsee myös osoitteesta: https://www.seinajoki.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulumatkat-ja-kuljetukset/

Ruokalista

Seinäjoen kaupunki on ottanut käyttöön eRuokalistan (Aromi (seinajoki.fi)), josta näkee päivän/viikon/seuraavan viikon ruokalistan.


Syyslukukausi 9.8.-21.12.2023
Kevätlukukausi 8.1.-1.6.2024