Marttilan koulu on 350 oppilaan alakoulu, joka sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Vuonna 1930 valmistunut ja vuosina 1996-1998 saneerattu koulurakennus on suurikokoinen ja monitahoinen. Koulun pihasta on vuoden 2019 uudistuksen myötä tullut monipuolinen lähiliikuntapaikka.

Marttilan koulun opetustarjontaan kuuluu sekä yleis- että erityisopetusta. Lisäksi koulussa toimivat kaksikieliset luokat (CLIL-opetus englanniksi) sekä maahanmuuttajien kotipesäopetus.

Marttila on monikansallinen koulu, johon oppilaiden ja henkilökunnan lisäksi kulttuurista moninaisuutta tuovat myös lukuisat kansainväliset projektit ja vierailijat. Koulun toimintakulttuurissa näkyy myös viime vuosina lisääntynyt panostus kestävään kehitykseen ja liikunnalliseen koulupäivään. Sijainti Aalto-keskuksen vieressä on antanut Marttilalle mahdollisuuden profiloitua myös Alvar Aalto -kouluksi.

Tiedoksi Marttilan koulussa ensi syksynä aloittavien ekaluokkalaisten koteihin! Olemme saaneet uusien ekaluokkalaisten kouluun tutustumisesta ohjeistuksen, jossa huomioidaan korona-ajan turvallisuus. Näiden ohjeiden mukaan järjestämme Marttilan koulutulokkaille lyhyen tutustumistuokion 18.5.2021. Tarkempi info on lähetetty koulutulokkaiden koteihin sekä sähköpostitse että postitse. Ellet syystä tai toisesta ole saanut infoa, ole hyvä ja ota yhteyttä Marttilan koulusihteerin numeroon 050 5133360. Tervetuloa kouluun!