Päiväkoti Onnimanni, Nyypakankuja 1, 61100 Peräseinäjoki

Päiväkoti Onnimanni sijaitsee Peräseinäjoen keskustassa. Päiväkodin kokopäiväryhmä toimii Nyypakankujalla päiväkodin varsinaisissa tiloissa. Esiopetusryhmät Satupirtti ja Toivolantupa sijaitsevat omissa erillisissä toimipisteissään  Toivolanrannan yhteinäiskoulun läheisyydessä.

Päivittäisen toimintamme keskiössä on positiivinen pedagogiikka sekä lasten vahvuuksien huomioiminen ja tukeminen. Meillä on olennaista pienryhmätoiminta, jonka perustana on lapsen yksilöllinen huomioiminen ja vuorovaikutus turvallisessa ympäristössä. Leikki on tärkeä osa arkeamme.

Henkilökuntamme on sitoutunut suunnitelmalliseen kasvatustyöhön, jonka perustana on lapsen havainnointi ja sitä kautta lapsen kehitystarpeisiin vastaaminen. Pyrimme antamaan lapselle hyviä elämän eväitä huolehtimalla hänen hyvinvoinnistaan ja oppimisestaan. Jokainen lapsi saa tulla huomatuksi ja olla oma itsensä. Lapsella on mahdollisuus edetä kasvussaan yksilöllisesti ilman, että hänen kehitystään kiirehditään tai jarrutetaan.

Tärkeä arvo päiväkodissamme on turvallisuuden tunteen antaminen lapselle; syli ja hellyys sekä rajat. Pidämme tärkeinä myös hyvien tapojen oppimista, toisen huomioimista ja kunnioittamista. Aito läsnäolo ja kiinnostus lapsen ja perheen asioihin ovat asioita, joihin haluamme panostaa.

Päiväkoti on auki arkisin 6 – 18 ennalta tehtyjen hoitoaikavarausten mukaan.

Onnimannin Päiväkoti Ripukat

Onnimannin päiväkoti

Onnimannin Päiväkoti Sopukat

Onnimannin päiväkoti