Koulukuljetus on siirtynyt ns. markkinaehtoiseen malliin, jonka mukaan koulukyytiä voivat käyttää muutkin matkalaiset. Se haitta tästä on, ettei meillä ole enää mahdollisuus 13.30 kyytiin, vaan odotustunteja oppilaille tulee hieman lisää, mutta valvonta järjestyy koululla.

Koulukuljetuksista lukuvuonna 2020-2021:
Härmän Liikenne tiedottaa ohessa olevan mukaisesti koulukuljetuksista. Ylistaron alueen reittien aikataulu ja kartat löytyvät alla olevasta linkistä.
Aikataulu ja reitit, joihin on tullut muutoksia ovat: Hööpakka, Untamala ja Sutela.
https://www.harmanliikenne.fi/w/ylistaro
Mahdolliset kysymykset voi esittää liikennöitsijän edustajalle Heikki Niemelle, p. 050 3879408 heikki.niemi@harmanliikenne.fi

Koulukuljetuksistamme huolehtii Härmän liikenne Oy. 06 4848 749, harmanliikenne@harmanliikenne.fi

Kitinojalta Hanhikosken kautta tuleva linja kulkee nyt Koskentietä pitkin ja Vanhaatietä pitkin tulee toinen auto hieman ennen kahdeksaa. Eli iso linja-auto ei enää turvallisuussyistä käännyt Mustakorven tienhaarassa. Samoin klo 9.20 koulunsa aloittavien Vanhantien varrella asuvien oppilaiden pitää patikoida Vanhantien ja Hanhikoskentien risteykseen muutamana aamuna.

Kaukolanraitin ajoradan korjaus Tonavanojan sillalla:
Seinäjoen kaupunki aloittaa Kaukolanraitin ajoradan korjauksen Tonavanojan sillan kohdalla Ylistaron keskustassa. Rakentamistyöt alkavat viikolla 33 ja valmistuvat 15.10.2020 mennessä.
Kaukolanraitti katkaistaan ajoneuvoliikenteeltä korjaustöiden ajaksi.
Toki reitillä kannattaa noudattaa varovaisuutta mm. suurien työkoneiden vuoksi. Korjaustyöt vaikuttavat myös koulukuljetusreitteihin ja aikatauluissa voi olla hieman myöhästymisiä.