Verkostoitumisesta voimaa ohjaukseen 19.5. klo 9-12.30, verkossa

Verkostoitumisesta voimaa ohjaukseen -kumppanuuspaja kutsuu yhteen alueen ohjausalan toimijoita jakamaan tietoa ja taitoa ohjauksen moninaiselta työkentältä. Kumppanuuspajan tavoitteena on tarjota näkökulmia ja oivalluksia alueen ohjauspalveluiden kehittämiseksi ja yhteensovittamiseksi.

Kumppanuuspajan asiantuntijapuheenvuoroissa avataan näköaloja ohjaustyöhön. Lisäksi päivän aikana on puheenvuoroja kansalaisopistosta ohjauspalveluiden toteuttajana. Ohjelma sisältää työpajaosuuden, jossa kaikki saavat mahdollisuuden osallistua, ideoida ja kehittää omaa työtään yhteistyössä.

Kumppanuuspajan järjestävänä tahona toimii Seinäjoen kansalaisopisto (Kansalaisopo –hanke). Tapahtuma on maksuton ja se toteutetaan verkossa. Lisätietoja ja tarkempi aikataulu esitteessä.

Tule mukaan, sillä me kaikki tarvitsemme verkostoitumisesta voimaa ohjaukseen!

Näyttelyt

Luovaamo kuvataide – Kevätnäyttely

Näyttelyssä Seinäjoen kansalaisopiston taiteen perusopetuksen kuvataiteen opiskelijoiden töitä. Näyttely avoinna ma-pe 11.5.-4.6.2021 Kansalaisgalleriassa Kansalaiskampus B1-kerros, Kalevankatu 33.

13.4.-12.5. Peräseinäjoen maalausyyhmän töitä esillä Peräseinäjoen monipalvelukirjastossa kirjaston aukioloaikojen mukaisesti.

Kevätnäyttely

Perinteinen kevätnäyttely tänä vuonna virtuaalisena. Lisätietoa tulossa.

Virtuaalinen kevätnäyttely

Käy katsomassa Seinäjoen kansalaisopiston lukuvuoden 2019-2020 Virtuaalinen kevätnäyttely.