SEINÄJOEN YHTEISKOULUN LIIKUNTALUOKKA

Yhteiskoulussa on ollut liikuntaluokkatoimintaa vuodesta 1993 ja joka vuosi kouluumme valitaan n. 40 liikuntaluokkalaista, joista muodostetaan kaksi liikuntaluokkaa.

Miten liikuntaluokkalaiset valitaan?

Valintaan vaikuttavat liikuntatestit sekä oppilaan haastattelu.  

Tänä vuonna Yhteiskoulun liikuntaluokkatestit järjestetään koulullamme:

Pojille TIISTAINA  7.2.2023 kello 13.15–15.30 ja tytöille KESKIVIIKKONA 8.2.2023 kello 13.15-15.30

Mikäli haet liikuntaluokalle, merkkaa kouluun hakulomakkeeseen rasti liikuntaluokkahaun kohtaan ja tule kyseisenä päivänä testeihin. Testien sisällöt ovat tämän tiedotteen liitteenä sekä niitä on saatavilla koululta sekä liikunnanopettajilta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Terveisin Yhteiskoulun liikunnanopettajat:

Tuula Sarajärvi p. 050 302 9615   

Tommy Koponen   p. 0500 54 8646                  

rehtori Jari Noponen   p. 040-7748377           Sähköposti: etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

JOPO Joustavan perusopetuksen luokka

Koulussamme on toiminut muutaman vuoden ajan yhdeksäsluokkalaisista koostuva joustavan perusopetuksen JOPO ryhmä, jonne valitaan oppilaita, joille opiskelu tavallisessa luokassa ei syystä tai toisesta ole toimivin ja motivoivin vaihtoehto.
JOPO-luokan enimmäiskoko on kymmenen oppilasta ja luokan toiminnasta vastaa tiimi, johon kuuluu aineopettajia, erityisopettaja, koulunkäynninohjaaja, opinto-ohjaaja sekä oppilaita säännöllisesti tapaava nuorisotyöntekijä.

JOPO- luokalle haetaan kahdeksannen luokan keväällä erillisellä hakulomakkeella. Haku-prosessin aikana hakija ja huoltaja yleensä haastatellaan ja oppilashuoltoryhmä tekee päätöksen luokalle hyväksyttävistä oppilaista, sillä hakijoita on ollut aina reilusti enemmän kuin ryhmään voidaan ottaa.

Jos kiinnostuit JOPO-ryhmästä ja haluat lisätietoa, voit ottaa yhteyttä
rehtori Jari Noposeen p. 040 – 774 8377 , jari.noponen@seinajoki.fi