Meillä voit kehittää itseäsi ja valmentautumaan työelämää varten edullisesti. Löydät ystäviä ja pääset verkostoitumaan ja sukeltamaan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Lue lisää verkkosivuiltamme FinTandem -kielenoppimismenetelmästä ja ilmoittaudu mukaan.

Kansalaisopisto toimii monien eri toimijoiden kanssa yhteistyössä. Yhteistyökumppaneitamme löytyy niin yritys- kuin yhdistysmaailmasta. Kansalaisopisto auttaa sinua löytämään itsellesi ja perheellesi kehittymisen mahdollisuuksia kulttuurista, kielitaitoon ja eri taitoaineisiin, kuten tietotekniikkaan ja kotitalouteen.

Lue lisää myös Yleisistä kielitutkinnoista.

Katso Kursseja maahanmuuttajille -esite (ei saavutettava tiedosto), jossa kootusti maahanmuuttajille sopivia kursseja keväälle. Näiden kurssien lisäksi mukaan voi tulla mille kurssille tahansa, opetuskieli on pääasiassa suomi.

Lähde rohkeasti mukaan kursseille omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Kokeile vaikka neulomista, maalauskurssia tai leivontaa. Tutustu myös tietotekniikan opetukseen!

Varaa aika henkilökohtaista ohjausta varten, jossa kartoitetaan alueen mahdollisuuksia harrastaa ja edetä elämässä. Neuvontaa saat myös kaikissa arjen kysymyksissä.

Kysy lisää kursseista:

Väli-Torala Päivi

suunnittelijaopettaja , Kansalaisopisto