Tammikampusalueen toimijat

Seinäjoen kansalaisopisto

MLL

Mannerheimin lastensuojeluliiton Seinäjoen paikallisyhdistys on aktiivinen paikallinen lasten ja perheiden puolestapuhuja. MLL Seinäjoen päätehtävänä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL Seinäjoen helmenä toimii Perhetalo Kivirikko (Puskantie 36c). MLL Seinäjoen nettisivut.

Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto

Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto on perustettu vuonna 1937. Opisto on lakisääteistä valtionapua saava alueellinen musiikkioppilaitos. Opistoa ylläpitää Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston kannatusosakeyhtiö. Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston nettisivu.

SeAmk

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on yhdellä kampuksella Seinäjoella. SeAMKin kampus sijaitsee Framin alueella molemmin puolin jokea; toisella puolella on Framin kampus ja joen toisella puolella Kampustalo. Suurin osa SeAMKin toiminnasta on Framin kampuksella. SeAmk:n nettisivut.

Ohjaamo

Ohjaamo on alle 30-vuotiaille suunnattu ilmainen palvelu, joka kokoaa eri toimijat saman katon alle. Ohjaamosta saat tietoa, tukea ja neuvontaa esimerkiksi koulutukseen, työllistymiseen, hyvinvointiin ja arkeen liittyvissä asioissa. Ohjaamossa työskentelee mm. työllistymisen, nuorisoalan, koulutuksen ja sosiaalityön ammattilaisia, jotka ovat paikan päällä sinua varten. Voit tulla käymään ilman ajanvarausta tai varata halutessasi ajan. Ohjaamon nettisivut.

Pakolaistyö

Seinäjoen pakolaistyö tarjoaa kotoutuville asiakkailleen kotoutumispalveluita, ohjausta sekä neuvontaa kaikkiin arkeen, perusturvaan ja palveluihin liittyvissä asioissa. Pakolaistyö vastaa myös kiintiöpakolaisten vastaanottojärjestelyistä sekä koulutuksesta, konsultaatiosta ja tiedottamisesta pakolaisasioissa. Pakolaistyön nettisivu.

Pilari

Pilarin toimijoiden tehtävä on edistää nuoren ja perheen hyvinvointia. Toiminta on suunnattu 13-25-vuotiaille.

  • nuoren ja perheen kohtaaminen
  • nuoren arjessa selviytymisen tukeminen
  • nuoren opiskelun tukeminen
  • vanhemmuuden ja parisuhteen tukeminen
  • psykologin tutkimukset
  • alaikäisten nuorten päihdearviot ja -hoito
  • verkostoyhteistyö ja konsultaatio

Aimo

AIMO on monialainen työllisyyspalvelu, joka tarjoaa palvelut vaivattomasti, yhdestä paikasta. AIMOssa toimivat Kela, Seinäjoen kaupungin sosiaali-, terveys- ja työllisyyspalvelut, TE-toimisto ja Sedu. AIMOn tavoitteena on tarjota asiakkaille enemmän tietoa ja asiantuntevaa ohjausta jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti sekä helpompi ja nopeampi väylä eri palveluihin. Jokaisella asiakkaalla on omaohjaaja, joka yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee ne palvelut, joita asiakas tarvitsee oman tilanteensa ratkaisemiseksi. AIMOn nettisivut.