Kuntoile keväällä kansalaisopistolla

Kevät tekee tuloaan ja kutsuu ulkoilemaan! Ulkokuntosalilla kuntoillaan raikkaassa ulkoilmassa, mikä virkistää mieltä ja purkaa stressiä, samalla fyysisen kunnon kohotessa. Ulkokuntosali on saavutettava ja ilmainen tapa edistää aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

Seinäjoen keskustassa, Tammikampuksen sisäpihalla sijaitsevalle ulkokuntosalille voi poiketa helposti kävelylenkin varrella. Ulkokuntosali tuo vaihtelua ja rasitusta eri lihasryhmille sekä sopii muun muassa tasapainoharjoitteluun. Vaikka Tammikampuksen ulkokuntosalin infotaulussa lukee Senioripuisto, laitteet soveltuvat monipuoliseen kuntoharjoitteluun kaiken ikäisille, aloittelijasta jo pidempään treenanneille. Ulkokuntosali on hyvä keino ylläpitää lihaskuntoa kehonpainoharjoittelulla.

Tammikampuksen ulkokuntosali, sijainti: Kalevankatu 35, Tammikampuksen sisäpihalla Lasipaviljonki Lyylin vieressä. Seinäjoelta löytyy monipuolisesti ulkokuntosaleja ja kuntoilupisteitä, katso kuntoilupaikat liikuntapalveluiden nettisivuilta.

Voit hyödyntää Sportyplannerin nettisivuilta löytyvää ulkokuntosaliohjelmaa! Kuuden liikkeen harjoitusohjelma sisältää ohjeet ja videot koko vartalon liikkeiden suorittamiseen. Muista lämmittely ennen laitteiden käyttöä.

Liikutko mieluummin ohjatusti? Katso esimerkiksi tarjonnassamme olevia ulkoliikuntakursseja tai kuntosalikursseja. Kaikki kurssimme lisätietoineen löydät ilmoittautumissivustolta, jonka kautta voit ilmoittautua kursseille. Voit ilmoittautua myös soittamalla asiakaspalveluumme p. 06 416 2440.