Seinäjoen kansalaisopisto järjestää työyhteisöille, yhteisöille, järjestöille tai kaveriporukoille tyhytoimintaa. Tiloja voi myös vuokrata omalle ryhmälle. Näyttelytilojen vuokraus on suunnattu enisijaisesti kansalaisopiston omille ryhmille, opettajien tai oppilaiden näyttelyille.

Tilauskoulutus

Kansalaisopisto tarjoaa palvelujaan myös yrityksille ja organisaatioille sekä muille ryhmille. Toimimme yrityksille työhyvinvointia ja työssä jaksamista edistävän toiminnan organisaoijana. Olemme järjestäneet mm. ensiapukoulutusta, tietotekniikkakursseja, eri liikuntalajeihin tutustumista sekä digikuvausta osana TYHY-toimintaa. Meille voit tulla myös porukalla viettämään vaikkapa synttäreitä.

Eilinen tyhy-iltapäivä voimakorujen kanssa ylitti odotuksemme. Ohjaaja ja tila olivat ihan napakymppi ja jokainen tykkäsimme koruja tehdä. Yllätykseksi kaikilla tuli vielä erilainen koru eikä tainnut samaa kiveäkään monella olla. Iso kiitos, että tämä järjestyi niin hyvin! Tyhy-iltapäivän suunnittelu, sopimiset, tiedotus, maksaminen ja toteutus onnistuivat kaikki yli odotusten! Ilomielin suosittelemme muillekin tiimeille vastaavaa toimintaa kanssanne!

Kysy lisää tilauskoulutuksesta:

– Teija, tyhyiltapäivään osallistunut

Seinäjoen kansalaisopistolle voit tulla työporukan, kavereiden tai läheisten kanssa harrastamaan, osallistumaan ja oppimaan. Tarjoamme mahdollisuuden rakentaa omannäköisesi tunnin, iltapäivän tai koko päivän!

Tilauskoulutuksessa osallistujien määrä voi olla sisällöstä riippuen 1-60 henkilöä. Hinta määräytyy ryhmän koon ja sisällön mukaan. Rakennamme kokonaisuuden yhdessä tilaajan kanssa. Tilauskoulutus on toteutettavissa päiväsaikaan, mahdollisuuksien mukaan myös iltaisin tai viikonloppuisin. Kaikkiin kokonaisuuksiin voi lisämaksusta lisätä kahvin, lounaan tai eri sisältöjä.

Haarala Satu

apulaisrehtori , Kansalaisopisto

Tilojen vuokraus

Kansalaisopiston tiloja vuokrataan myös muiden toimijoiden ja ryhmien käyttöön, jos tämä on opiston oman toiminnan ohella mahdollista.

Pyydä tarjous tai kysy lisää:

Ylitalo Kati

toimistosihteeri , Kansalaisopisto

Näyttelytilan vuokraus

Kansalaisgalleria -näyttelytila

Kansalaiskampuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee Kansalaisgalleria -näyttelytila. Tilaa voivat käyttää opiston omat ryhmät töidensä näyttelytilana. Näyttelytilaa on mahdollista varata varausmaksulla 20€ / 2 viikkoa. Pidemmistä varauksista sovittava erikseen.

Vitriinit

Kansalaisopiston omat ryhmät, opettajat tai oppilaat voivat tuoda töitään esille Kansalaiskampuksella sijaitseviin vitriineihin.

Varaus

Varataksesi näyttelytilan tarvitset näyttelytilan varauksen ajankohdan ja varaajan yhteystiedot tiedot (laskutusta varten). Ota yhteyttä:

Ania Katja

toimistosihteeri , Kansalaisopisto

Kallioniemi Maria

suunnittelijaopettaja , Kansalaisopisto