Kaikkien seinäjokisten, työmarkkinatukeen oikeutettujen palvelut saman katon alta!

AIMO on monialainen työllisyyspalvelu, joka tarjoaa palvelut vaivattomasti, yhdestä paikasta. AIMOssa toimivat Kela, Seinäjoen kaupungin sosiaali-, terveys- ja työllisyyspalvelut, TE-toimisto ja Sedu. AIMOn tavoitteena on tarjota asiakkaille enemmän tietoa ja asiantuntevaa ohjausta jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti sekä helpompi ja nopeampi väylä eri palveluihin. Jokaisella asiakkaalla on omaohjaaja, joka yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee ne palvelut, joita asiakas tarvitsee oman tilanteensa ratkaisemiseksi.

Huom!
Koronarajoitusten aikana, 31.8. saakka, palvelemme vain puhelimitse.
Puhelinneuvonta avoinna 9-15.30.
Puhelimitse voit jättää yhteydenottopyynnön omaohjaajalle.
Hakemuksia ja muuta postia voit toimittaa postilaatikkoomme, joka löytyy i-rapun yhteydestä.

AIMO sijaitsee Seinäjoella osoitteessa Keskuskatu 32 (I-rappu), 2.–3. kerros.
AIMO palvelee ajanvarauksella ja on avoinna ma-pe klo 9–16.
Neuvonta ja hakemusten vastaanotto 3 krs.

Ohjeistusta saapujalle
Jalankulkijat ja pyöräilijät: saapuminen Puskantien kautta
Autoilijat: saapuminen Keskuskadun kautta
Alueella tehdään remonttitöitä, jonka vuoksi pysäköinti on sallittu vain musiikkiopiston edessä ja Framin puoleisella päädyllä.

Taustaa:
AIMO on osa työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämiä alueellisia pilottihankkeita työvoima- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi. Seinäjoella kokeillaan allianssimallia työmarkkinatukeen oikeutettujen asiakkaiden palveluissa. Allianssin sopimusosapuolina ovat Seinäjoen kaupunki, KELA, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, Sedu ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus. Toiminta on käynnistynyt vuonna 2019 siten, että toukokuussa palvelussa aloittivat alle 30-vuotiaat ja syyskuussa palvelun piiriin siirtyivät kaikenikäiset seinäjokiset työmarkkinatukeen oikeutetut asiakkaat.

Tietosuojaseloste: Kullakin allianssiorganisaatiolla omat tietosuojaselosteensa, löytyvät organisaatioiden omilta nettisivuilta.