+
Tulosta
Etusivu

Palvelusetelillä päivähoitoon


Palvelusetelillä päivähoitoon! Vaihtoehto kunnalliselle päiväkotipaikalle!

Jos perheellänne on subjektiivinen päivähoito-oikeus ja kyseessä ei ole virikepaikka, voit saada palvelusetelin päivähoitoon yksityiselle palveluntuottajalle! Kuljetusta setelillä tarjottavaan hoitoon ei kaupunki kustanna. Seteli otetaan käyttöön ensivaiheessa päiväkotihoitoon.Päivähoitoyksiköt on kaupungin hyväksymiä ja niiltä edellytetään säädösten mukaista toimintaa.

Yksityisenä palveluntuottajana palvelusetelillä toimii päiväkoti Peiponpesä, Vihreä Willa, Jump, Steinerpäiväkoti Pajulintu ja Suvikello .

Täytä päivähoitohakemus ja hakemus palvelusetelistä ja toimita ne molemmat yhdessä päivähoitotoimistoon (Koulukatua 20 B) Tarja Siikille. Tämän jälkeen oman asuinalueesi aluejohtaja tarkistaa subjektiivisen päivähoito-oikeuden ja varhaiskasvatusjohtaja Aija-Marita Näsänen myöntää palvelusetelin. Seteliä on haettava kuukautta ennen hoidon tosiasiallista aloittamista.

Palvelusetelin arvo on 1.8.2014 - 31.7.2015 on kokopäivähoidosta 1.100 euroa/kk e.15 päivän/kk hoitotarpeeseen setelin arvo on 767,45 euroa/kk ja 10 päivän/kk hoitotarpeeseen setelin arvo on 511,60 euroa/kk. Setelistä vähennetään asiakasmaksu. . Palvelun tuottaja perii itse päivähoitomaskun ja omat maksut esim. harrastukset, kerhot, ruoka jne. Palvelusetelin voi käyttää vain kaupungin hyväksymälle palveluntuottajalle.

Palvelusetelihakemus asiakas (doc, 0.07 Mt)Palvelusetelihakemus asiakas (pdf, 0.03 Mt)Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja (pdf, 0.5 Mt)

Päiväkoti Peiponpesä

Vihreä Willa

Jump

Steinerpäiväkoti Pajulintu

Päiväkoti Suvikello


Seinäjoen kaupunki
Varhaiskasvatus
Koulukatu 20 B
60100 Seinäjoki

p. 06 416 2111 (vaihde)
f. 06 416 2506 (kaupungintalon info)
varhaiskasvatusseinajoki.fi

Seuraa meitä twitterissä SJKvarhkasvatus