+
Tulosta
Etusivu

Palvelusetelillä päivähoitoon

Varhaiskasvatuksen palveluseteli

Vaihtoehtona kunnalliselle varhaiskasvatukselle on palveluseteli.

Perhe voi saada palvelusetelin päivähoitoon yksityiselle palveluntuottajalle tietyin ehdoin! Yksityisenä palveluntuottajana palvelusetelillä toimivat päiväkoti Peiponpesä, Vihreä Willa, Jump, Suvikello, Trio ja Steinerpäiväkoti Pajulintu.

Palvelusetelin arvo on 31.7.2018 saakka kokopäivähoidosta 1.113,23 euroa/kk, 15 päivän/kk hoitotarpeeseen setelin arvo on 776,67 euroa/kk ja 10 päivän/kk hoitotarpeeseen setelin arvo on 517,78 euroa/kk.

Palvelusetelin arvo päätetään tämän jälkeen uudelleen.

Setelistä vähennetään asiakasmaksu. Palvelun tuottaja perii itse varhaiskasvatuksen maksun ja omat maksut esim. harrastukset, kerhot, ruoka jne. maksut asiakkaaltaan.

Palvelusetelin voi käyttää vain kaupungin hyväksymälle palveluntuottajalle.

Kun olet saanut tiedon, että hoitopaikka palvelusetelipäiväkodista järjestyy, täytä hakemus varhaiskasvatukseen ja hakemus palvelusetelistä ja toimita ne molemmat yhdessä varhaiskasvatustoimistoon (Kirkkokatu 6) Tarja Siikille.

Tämän jälkeen oman asuinalueesi aluejohtaja tarkistaa subjektiivisen päivähoito-oikeuden ja varhaiskasvatusjohtaja Aija-Marita Näsänen myöntää palvelusetelin.

Seteliä on haettava kuukautta ennen hoidon aloittamista.

Palvelusetelihakemus (doc, 0.06 Mt)Palvelusetelihakemus (pdf, 0.02 Mt)Palvelusetelin tuloselvityslomake (doc, 0.07 Mt)Palvelusetelin tuloselvityslomake (pdf, 0.03 Mt)

Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja (pdf, 0.5 Mt)

Päiväkoti Peiponpesä

Vihreä Willa

Jump

Steinerpäiväkoti Pajulintu

Päiväkoti Suvikello

Trio

Touhula Mesikämmen


Seinäjoen kaupunki
Varhaiskasvatus
PL 215
60101 Seinäjoki

p. 06 416 2111 (vaihde)
f. 06 416 2506 (kaupungintalon info)
varhaiskasvatusseinajoki.fi

Seuraa meitä twitterissä SJKvarhkasvatus