+
Tulosta
Etusivu

Perhepäivähoito

Perhepäivähoito

Kunnallinen perhepäivähoito on kaupungin tuottamaa varhaiskasvatuspalvelua, jossa lapsi saa kasvaa ja kehittyä pienessä enintään neljän lapsen ryhmässä ja jota toteutetaan perhepäivähoitajan kodissa tai lapsen kotona (ns. kolmiperhepäivähoito). Lapsen hyvinvointia, kasvua ja kehitystä tuetaan perhepäivähoitajan ja vanhempien välisenä yhteistyönä.
Perhepäivähoitotoiminnasta vastaavat perhepäivähoidon ohjaajat aluejaon mukaisesti.

Ryhmäperhepäivähoito eli ryhmis

Ryhmishoito on varhaiskasvatuspalvelun muoto, joka sijoittuu perhepäivähoidon ja päiväkodin välille. Kaksi tai kolme ryhmäperhepäivähoitajaa työskentelee yhdessä kaupungin järjestämissä tiloissa. Ryhmässä on 8-12 lasta. Lasten iät vaihtelevat 0-5 vuoteen.

Vekaranetti (Daisy- mobiilisovellus)

1.4.2015 alkaen vanhemmat saavat tunnisteet (tägit), joilla lapset kirjataan sisään ja ulos päivähoidosta. Huoltajat varaavat hoitoajat, ilmoittavat varattujen hoitoaikojen perumiset, sairauslomat ja muut poissaolot ja lasten allergiat Vekaranetin kautta. Linkin takaa löytyy myös hoitoaikakoonnit /toteutuneet hoitoajat menneiltä viikoilta ja muita palveluita esimerkiksi, viestipalvelu, kuvia lapsistanne ja perustietolomake, jonne voitte käydä kirjaamassa tärkeitä tietoja lapsistanne. Tulossa on myös varhaiskasvatussuunnitelman tallentaminen Vekaranettiin.
Koko seinäjoen kaupungin varhaiskasvatus siiryy Vekaranetti-palveluun ( Daisy-mobiilisovellus) vaiheittain vuoden 2015 aikana.
Vekaranetin käytöstä vanhemmat saavat tarkemmat käyttöohjeet lapsensa hoitopaikasta.

Tämän alueen perhepäivähoidon asioita hoitaa:

Perhepäivähoidon ohjaaja Ulla Laakso
p. 040 774 8343 (tavoitettavissa parhaiten klo 9.30 - 12.00, ei keskiviikkoisin)
ulla.laaksoseinajoki.fi
Tanelinrannan päiväkoti, Lehmustie 2, 60510 Hyllykallio

Seinäjoen kaupunki
Varhaiskasvatus
PL 215
60101 Seinäjoki

p. 06 416 2111 (vaihde)
f. 06 416 2506 (kaupungintalon info)
varhaiskasvatusseinajoki.fi

Seuraa meitä twitterissä SJKvarhkasvatus