+
Tulosta
Etusivu

Kodin ja koulun yhteistyö

Vanhempaintoimikunta

Vanhempaintoimikunta perustettiin Seinäjoen Yhteiskouluun syksyllä 2001. Se on vapaamuotoisena keskustelu- ja palautelinkki kodin ja koulun välillä. Vanhepaintoimikunta pohtii esim. ajankohtaista yhteistyötä koulun kanssa sekä nuorten elämää mahdollisesti tukevia turvaverkkoja. Toimikuntaan kuuluu oppilaiden vanhempia. Koululta mukana ovat mm. rehtori ja kodin ja koulun yhteistyöstä vastaava lehtori Anu Koskela. Vanhempaintoimikuntaan on tervetullut oppilaan huoltaja missä tahansa nuorensa yläkoulutaipaleen vaiheessa. Erityisesti jokaiselta uudelta seitsemänneltä luokalta toivotaan aktiivisia vanhempia mukaan!

Vanhempaintoimikunta on vapaamuotoinen, joten olet tervetullut kesken lukukaudenkin. Kysymyksiä ja ajatuksia vanhempaintoimikunnalle voi laittaa sähköpostiosoitteeseen:
vanhempain.toimikuntaluukku.com


Vanhempainillat

7. luokat

Vanhempainilta Soukkajoella klo 18 - 20
Tänä syksynä vanhempainiltoja järjestetään neljänä iltana, jolloin kerralla mukana on kolmen eri 7- luokan oppilaiden vanhemmat. Ilta järjestetään Seinäjoen seurakunnan Soukkajoen toimipisteessä, Ruusukatu 22, mahdollisuuksien mukaan ulkotilaisuutena. Koska illat ovat elo-syyskuussa jo viileitä, kannattaa ottaa mukaan riittävästi lämmintä vaatetta.

Vanhempainvartit (luokanohjaajan ja huoltajien yhteinen keskustelu) pidetään alkuvuodesta 2016. Luokanohjaaja ilmoittaa kullekin perheelle tarkan ajankohdan.

Viikonloppuleiri 7.-luokkalaisten äideille järjestetään Honkiniemessä yhdessä seurakunnan perhetyön kanssa pe - la 5.-6.02.2016.


8. luokat

Vanhempainilta järjestetään ke 6.4.2016 klo 18.30 - 20. Oppilaan mukana lähetetään myöhemmin tarkemmat tiedot.

Vanhempainvartit järjestetään alkuvuodesta 2016. Luokanohjaaja ilmoittaa kullekin perheelle tarkan ajankohdan. Oppilas on mukana vartilla.

9. luokat

Vanhempainilta jatko-opinnoista järjestetään ke 25.11.2015 klo 18.30 - 20. Oppilaan mukana lähetetään tarkemmat tiedot.

Yhteiset vanhempainvartit 9. -luokkalaisten huoltajille sekä oppilaille on alkuvuodesta 2015. Luokanohjaajat tiedottavat asiasta myöhemmin.


Seinäjoen Yhteiskoulu

Tuomikatu 6

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2340

seinajoen.yhteiskouluseinajoki.fi
etunimi.sukunimi(at)seinajoki.fi