Tällä hetkellä on käynnissä huutokauppa seitsemästä tontista. Tontit sijaitsevat Ylistaron, Peräseinäjoen ja Nurmon alueilla. Huutokauppaa käydään elokuulle saakka ja tontit tullaan myymään ilman hintavarausta korkeimmat tarjoukset jättäneille. Lue lisää tonttihuutokauppa-sivulta. Huutamaan pääset Huutokaupat.comin sivuilla, jossa myös huudettavat tontit ja huutokaupan ehdot on esitelty tarkemmin.

Seuraavat uudet tontit ovat tulossa hakuun loppuvuodesta. Tarjolle tulee tuolloin pientalotontteja Pajuluoman ja Hallilanvuoren alueilta. Kaikki tällä hetkellä vapaana olevat tontit löytyvät sähköisestä tonttipalvelusta.

Jatkuvassa tarjonnassamme on monipuolisia vaihtoehtoja rakentamiseen asukkaille ja yrityksille. Tarjolla on omakoti-, rivitalo- ja loma-asuntotontteja sekä kerrostalo-, liike- ja teollisuustontteja eri puolilta kaupunkia. Osan tonteistamme voi myös vuokrata.

Loma-asunnon rakentamiseen tarkoitetut tontit löydät Peräseinäjoen Kalajärven alueelta. Mökkitonttien haku- ja varauskäytännöt ovat samat kuin omakotitonteilla.

Tutustu tontteihimme sähköisessä tonttien esittelypalvelussa.