Liikennöitsijän yhteystiedot: puh. 010 328 7000, toimiston osoite: Tehtaantie 12, Seinäjoki

Seinäjoen paikallisliikenteen lähtölaiturit siirtyvät Koulukadulle matkakeskuksen remontin takia.

Seinäjoen paikallisliikenteen lähtölaiturit siirtyvät Koulukadulle matkakeskuksen remontin takia. Seinäjoen matkakeskuksen remontti alkaa 20.5.2022, jolloin kaikki matkakeskuksen lähtölaiturit siirtyvät muualle. Seinäjoen paikallisliikenteen lähtölaiturit siirtyvät kokonaisuudessaan Koulukadulle ja lähtölaiturit muuttuvat lähtöalueiksi. Lähtöalueilla tarkoitetaan Koulukadulla olevia katuosuuksia, joista linjat jatkossa lähtevät. Lähtöalueita on yhteensä neljä ja ne sijoittuvat Koulukadulle välille Kirkkokatu – Torikatu sekä Torikatu – Kauppakatu. Paikallisliikenteen muutokset näkyvät vain keskustan alueella. Linjat lähtevät ja päättyvät jatkossa Koulukadulle tai Kauppakadulle, muuten linjojen reitit pysyvät samana. Kesäaikana linjat 8 ja 13 ajetaan Torikadun sekä Kauppakadun kautta ja linja 10 ajaa paluun keskussairaalalta myös Kauppakadun kautta Kirkkokadun kesätapahtumien vuoksi.

Linja 1 ja linja 1EK poikkeusreitillä Provinssin ajan keskiviikosta perjantaihin 28.-30.6.2023! Linja jatkaa Kivistöntietä Huhtalantielle asti. Huhtalantietä ajetaan Hamarintielle ja siitä jatketaan taas Törnäväntietä normaalin reitin mukaan.

Huom ! kesän poikkeusliikenteessä linjat 4 ja 10 lähtevät Kauppakadulta.

Linjat 1/1EK sekä 6L lähtevä Lähtöalue C:ltä
Linjat 8 sekä 13 lähtevät Lähtöalue D:ltä

Lähtöalueet A sekä B ovat kesällä 2023 poissa käytöstä.

Komia Liikenne tarjoaa kaikille kaupunkiliikenteen käyttäjille helppokäyttöisen ja monipuolisen ilmaisen sovelluksen, joka sisältää reitti- ja aikatauluhaut, pysäkit, joukkoliikenteen reaaliaikaisen informaation, mobiilikertaliput ja tärkeät liikennetiedotteet.

Lataa Kätevä -sovellus tästä: https://www.komialiikenne.fi/w/kateva–sovellus

Paikallisliikenne siirtyy kesäaikatauluihin 5.6.2023. Aikataulut voimassa 8.8.2023 saakka.

https://harmanliikenne.fi/seinajoen-paikallisliikenne/kesaaikataulut/

Poikkeuspäivät: ei liikennöintiä juhannusaattona 23.6.2023