Tälle sivulle kootaan ohjeet, miten voit korjata hulevesimaksussa olevia virheitä tai tehdä muistutuksen hulevesimaksusta.

Hulevesilaskussa on kirjoitusvirhe tai laskuvirhe

Jos huomaat, että hulevesilaskussasi on kirjoitusvirhe, laskuvirhe tai muuta tietoa, joka on virheellistä, voit pyytää korjausta laskuun ilman muistutuksen tekemistä. Korjauspyynnöt laskuun hoidetaan palvelupiste Alvarissa.

Hulevesiin liittyvää neuvontaa ja korjauksia laskuihin hoidetaan palvelupiste Alvarissa ma–to klo 11.30–14 välisenä aikana.

Käyntiosoite palvelupisteeseen on Alvar Aallon katu 10 E.

Palvelupiste Alvari

Kaupunkiympäristön toimiala

Muistutuksen tekeminen hulevesimaksusta

Mikäli haluat tehdä hulevesilaskusta muistutuksen, voit tehdä sen vapaamuotoisesti tällä sivustolla olevalla lomakkeella. Muistutus on tehtävä 21 päivän kuluessa laskun päiväyksestä.

Muistutus on toimitettava Seinäjoen kaupungin kaupunkiympäristön toimialan kirjaamoon kirjallisesti lomakkeesta löytyvään osoitteeseen tai sähköpostiin. Sähköpostin aiheeksi ja/tai otsikoksi on kirjoitettava ’Muistutus hulevesimaksuun’.

Ilmoita muistutuksessa laskun saajan tiedot, laskun numero sekä perustelut muistutuksen jättämisestä. Tarvitset muistutuksen tekemiseen myös kiinteistön tietoja, kuten kiinteistötunnusta ja kiinteistön osoitetta, jota hulevesimaksu koskee. Voit jättää muistutukseen liitteitä.

Kaupunkiympäristön Kirjaamo

Kaupunkiympäristön toimiala