Uudet tontit

Tämän vuoden lopulla tulee tontteja haettavaksi Pajuluoman uudelta kaava-alueelta sekä Hallilanvuoren laajennusalueelta. Näiden alueiden yhdyskuntatekniikan rakentaminen alkaa syksyllä ja valmistuu Hallilanvuoren osalta vielä tämän vuoden aikana ja Pajuluoman osalta helmikuun 2023 loppuun mennessä. Tonttihakua odotellessa voit jo tutustua Hallilanvuoren alueen kaavamääräyksiin ja rakennustapaohjeeseen sekä Pajuluoman kaavamääräyksiin.

Helmikuulla päättyneessä tonttihaussa oli haettavana Kärjen alueen tontit. Tontteja jäi arvonnan jälkeen vapaaksi ja niitä voivat hakea ensirakentajat oman kodin rakentamiseen. Tontit varataan siinä järjestyksessä, kun hakemukset saapuvat.

Jatkuva tonttihaku

Seinäjoella on jatkuvassa haussa noin 150 tonttia eri puolilla kaupunkia. Vapaita tontteja on tarjolla niin maaseudun rauhasta kuin tiheämpäänkin asutuilta alueilta. Seinäjoen kaupunkikeskustaa lähimpänä olevat tontit löytyvät Kärjen alueelta.

Muita viihtyisiä ja erilaisia asuntoalueita löytyy eri puolilta Seinäjokea. Nurmon Latikassa on tarjolla isoja tontteja maaseudun rauhassa kodillesi. Nurmon keskukseen ja siellä sijaitsevien palveluiden ääreen pääset muutamassa minuutissa, eikä Seinäjoen keskustaan tai Kivisaaren alueen kauppapalvelujen ääreenkään ole pitkä matka. Nurmon Kourassa voit puolestasi valita kodillesi rauhallisen jokirantatontin, johon voit halutessasi rakentaa myös rantasaunan. Kouran kylä on viihtyisä ja yhteisöllinen asuinalue, josta ajelet kuitenkin tarpeen vaatiessa parissakymmenessä minuutissa kaupunkikeskustaan. Kouran yhdyskuntatekniikka rakennetaan tänä kesänä ja tonteilla pääsee aloittamaan rakentamisen lokakuulla 2022.

Ylistarossa on tontteja tarjolla oman kodin rakentamiseen mm. kirkonkylällä, Ritamäellä ja Kylänpäässä. Vireys, kökkähenki, lapsiystävällisyys ja maanläheisyys muodostavat täällä hyvän maaseutuasumisen peruskivet. Ylistaron valttina ovat myös lyhyet työssäkäyntietäisyydet kaupunkikeskuksiin Seinäjoelle (25 min.) ja Vaasaan (35 min.).

Peräseinäjoen kirkonkylä ja sen välittömässä läheisyydessä oleva Kalajärvi muodostavat kauniin maalaistaajaman. Kalajärven alueella on tarjolla runsaasti myös mökkitontteja, jotka ovat ostettavissa tai vuokrattavissa loma-asuntoasi varten. Peräseinäjoki tarjoaa paljon erilaisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Kaupungin keskustaan ajat 15-30 minuutissa.

Tutustu tonttitarjontaamme sähköisessä tonttien esittely- ja hakupalvelussa. Karttapalvelun menuvalikosta voit valita kartalla näkyvät tiedot ja näet missä sijaitsevat sinua kiinnostavat palvelut kyseisellä alueella.