Seinäjoen kaupungilla on tarjolla runsaasti tontteja eri puolilla kaupunkia. Suurin osa tonteistamme on vapaasti varattavissa oman kodin rakentamiseen. Haluamme pitää omakotitonttien hinnat maltillisina, jotta mahdollisimman monella perheellä olisi mahdollisuus oman kodin rakentamiseen.

Uusien asuntotonttierien hakuajoista ilmoitamme nettisivuilla ja erillisellä kuulutuksella. Hakuaika on viime vuosina ajoittunut alkuvuoteen.

Vapaita tontteja on tarjolla niin maaseudun rauhasta kuin tiheämpäänkin asutuilta alueilta. Seinäjoen keskustaa lähimpänä olevat tontit löytyvät Niemistön alueelta ja Tanelinrannan Karhuvuoresta sekä keskustan eteläpuolella Kärjestä ja Pajuluomalta.

Nurmon Latikassa on isoja maaseutumaisia tontteja, joilla voi käyttää osan kerrosalasta toimisto- ja työtiloja varten, kunhan toiminta on ympäristöä häiritsemätöntä. Kouran tonteista osa rajoittuu jokeen ja niille tonteille voi rakentaa halutessaan myös rantasaunan. Ylistarossa tontteja on tarjolla mm. Ritamäellä, Halkosaaressa ja Kylänpäässä. Mäki-Pohdon alueella on mahdollisuus myös hevostallitontin ostoon.

Peräseinäjoelta voit varata tontin kodillesi esimerkiksi kirkonkylän, Riskunmäen tai Kalajärven alueelta. Uusimpana laajennusalueena on Koukkarin Mesimarjapolun tontit, jotka ovat jo nyt varattavissa vuoden 2021 rakentamiseen. Kalajärven alueella on tarjolla runsaasti myös mökkitontteja, jotka ovat ostettavissa tai vuokrattavissa loma-asuntoasi varten.

Tutustu tonttitarjontaamme sähköisessä tonttien esittely- ja hakupalvelussa.