Uudet tontit

Uusien asuntoalueiden tontit tulevat haettaviksi syksyisin. Tonttihaussa vapaaksi jääneet tontit ovat jatkuvassa haussa ja niitä varataan hyväksyttävän hakemuksen jättäneille hakujärjestyksessä. Tulevana syksynä hakuun tulee uusia tontteja Pajuluoman, Hallilanvuoren ja Latikan alueilta.

Pajuluoman viimeisimmän alueen tonteista osa oli haettavana viime tonttihaussa ja tuolloin vapaaksi jääneet tontit ovat tällä hetkellä pelkästään ensirakentajien haettavissa oman kodin rakentamiseen.

Jatkuva tonttihaku

Seinäjoella on jatkuvassa haussa noin 150 tonttia eri puolilla kaupunkia. Vapaita tontteja on tarjolla niin maaseudun rauhasta kuin tiheämpäänkin asutuilta alueilta. Seinäjoen kaupunkikeskustaa lähimpänä olevat tontit löytyvät Kärjen alueelta.

Muita viihtyisiä ja erilaisia asuntoalueita löytyy eri puolilta Seinäjokea. Nurmon Latikassa on tarjolla isoja tontteja maaseudun rauhassa kodillesi. Nurmon keskukseen ja siellä sijaitsevien palveluiden ääreen pääset muutamassa minuutissa, eikä Seinäjoen keskustaan tai Kivisaaren alueen kauppapalvelujen ääreenkään ole pitkä matka. Nurmon Kourassa voit puolestasi valita kodillesi rauhallisen jokirantatontin, johon voit halutessasi rakentaa myös rantasaunan. Kouran kylä on viihtyisä ja yhteisöllinen asuinalue, josta ajelet kuitenkin tarpeen vaatiessa parissakymmenessä minuutissa kaupunkikeskustaan.

Ylistarossa on tontteja tarjolla oman kodin rakentamiseen mm. kirkonkylällä, Ritamäellä ja Kylänpäässä. Vireys, kökkähenki, lapsiystävällisyys ja maanläheisyys muodostavat täällä hyvän maaseutuasumisen peruskivet. Ylistaron valttina ovat myös lyhyet työssäkäyntietäisyydet kaupunkikeskuksiin Seinäjoelle (25 min.) ja Vaasaan (35 min.).

Peräseinäjoen kirkonkylä ja sen välittömässä läheisyydessä oleva Kalajärvi muodostavat kauniin maalaistaajaman. Kalajärven alueella on tarjolla runsaasti myös mökkitontteja, jotka ovat ostettavissa tai vuokrattavissa loma-asuntoasi varten. Peräseinäjoki tarjoaa paljon erilaisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Kaupungin keskustaan ajat 15-30 minuutissa.

Tutustu tonttitarjontaamme sähköisessä tonttien esittely- ja hakupalvelussa. Karttapalvelun menuvalikosta voit valita kartalla näkyvät tiedot ja näet missä sijaitsevat sinua kiinnostavat palvelut kyseisellä alueella.