Seinäjoen kaupungilla on tarjolla runsaasti tontteja eri puolilla kaupunkia. Haluamme pitää omakotitonttien hinnat maltillisina, jotta mahdollisimman monella perheellä olisi mahdollisuus oman kodin rakentamiseen.

Jatkuva tonttihaku

Seinäjoella on jatkuvassa haussa lähes 200 tonttia eri puolilla kaupunkia. Vapaita tontteja on tarjolla niin maaseudun rauhasta kuin tiheämpäänkin asutuilta alueilta. Seinäjoen kaupunkikeskustaa lähimpänä olevat tontit löytyvät Pajuluomalta.

Muita viihtyisiä ja erilaisia asuntoalueita löytyy eri puolilta Seinäjokea. Nurmon Latikassa on tarjolla isoja tontteja maaseudun rauhassa kodillesi. Nurmon keskukseen ja siellä sijaitsevien palveluiden ääreen pääset muutamassa minuutissa, eikä Seinäjoen keskustaan tai Kivisaaren alueen kauppapalvelujen ääreenkään ole pitkä matka. Nurmon Kourassa voit puolestasi valita kodillesi rauhallisen jokirantatontin, johon voit halutessasi rakentaa myös rantasaunan. Kouran kylä on viihtyisä ja yhteisöllinen asuinalue, josta ajelet kuitenkin tarpeen vaatiessa parissakymmenessä minuutissa kaupunkikeskustaan. Kouran yhdyskuntatekniikka rakennetaan kevään 2022 aikana.

Ylistarossa on tontteja tarjolla oman kodin rakentamiseen mm. kirkonkylällä, Ritamäellä ja Kylänpäässä. Vireys, kökkähenki, lapsiystävällisyys ja maanläheisyys muodostavat täällä hyvän maaseutuasumisen peruskivet. Ylistaron valttina ovat myös lyhyet työssäkäyntietäisyydet kaupunkikeskuksiin Seinäjoelle (25 min.) ja Vaasaan (35 min.).

Peräseinäjoen kirkonkylä ja sen välittömässä läheisyydessä oleva Kalajärvi muodostavat kauniin maalaistaajaman. Kalajärven alueella on tarjolla runsaasti myös mökkitontteja, jotka ovat ostettavissa tai vuokrattavissa loma-asuntoasi varten. Peräseinäjoki tarjoaa paljon erilaisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Kaupungin keskustaan ajat 15-30 minuutissa.

Vuoden 2022 tonttihaku

Vuonna 2022 on tarkoitus järjestää kaksi erillistä tonttihakua. Ensimmäinen järjestetään alkuvuodesta, jolloin haettavaksi olisi tulossa omakotitontit Kärjen Säätykadulta sekä paritalotontit Kärjen Aateliskadulta. Syksyllä on tarkoitus järjestää toinen tonttihaku, johon tulevista tonteista päätetään myöhemmin.

Tutustu tonttitarjontaamme sähköisessä tonttien esittely- ja hakupalvelussa. Karttapalvelun menuvalikosta voit valita kartalla näkyvät tiedot ja näet missä sijaitsevat sinua kiinnostavat palvelut kyseisellä alueella.