Omakotitalon rakennustyömaa. Rakennuksen perustukset valmiina. Etualalla rakennusmies lyö lekalla palkkia paikalleen.

Hakuajat

Uudet tontit

Järjestämme uusien tonttien haun yleensä loppuvuodesta. Vuoden 2023 tonttihaussa oli haettavana omakotitontteja Pajuluoman, Hallilanvuoren ja Latikan alueilta. Tontteja jäi runsaasti vapaaksi ja ne ovat kaikkien haettavissa eTonttipalvelussa. Tontteja haetaan jatkuvan haun periaatteella. Lue lisää tonttien hakemisesta ja varauskäytännöstä tonttisivuilta.

Jatkuva tonttihaku

Seinäjoella on jatkuvassa haussa useita kymmeniä tontteja eri puolilla kaupunkia. Vapaita tontteja on tarjolla niin maaseudun rauhasta kuin tiheämpäänkin asutuilta alueilta. Seinäjoen kaupunkikeskustaa lähimpänä olevat tontit löytyvät Hallilanvuoren alueelta.

Nurmon Latikassa on tarjolla kodillesi isoja tontteja maaseudun rauhassa. Nurmon keskustaan ja siellä sijaitsevien palveluiden ääreen pääset muutamassa minuutissa, eikä Seinäjoen keskustaan tai Hyllykallion kauppapalvelujen ääreenkään ole pitkä matka. Nurmon Kourassa voit puolestasi valita kodillesi rauhallisen jokirantatontin, johon voit halutessasi rakentaa myös rantasaunan. Kouran kylä on viihtyisä ja yhteisöllinen asuinalue, josta ajelet tarpeen vaatiessa parissakymmenessä minuutissa kaupunkikeskustaan.

Ylistarossa on tontteja tarjolla oman kodin rakentamiseen mm. kirkonkylällä, Ritamäellä ja Kylänpäässä. Vireys, kökkähenki, lapsiystävällisyys ja maanläheisyys muodostavat täällä hyvän maaseutuasumisen peruskivet. Ylistaron valttina ovat myös lyhyet työssäkäyntietäisyydet kaupunkikeskuksiin Seinäjoelle (25 min.) ja Vaasaan (35 min.).

Peräseinäjoen kirkonkylä ja sen välittömässä läheisyydessä oleva Kalajärvi muodostavat kauniin maalaistaajaman. Kalajärven alueella on tarjolla runsaasti myös mökkitontteja, jotka ovat ostettavissa tai vuokrattavissa loma-asuntoasi varten. Peräseinäjoki tarjoaa paljon erilaisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Kaupungin keskustaan ajat 15-30 minuutissa.

Tutustu tonttitarjontaamme eTonttipalvelussa. Palvelun menuvalikosta voit valita kartalla näkyvät tiedot ja näet missä sijaitsevat sinua kiinnostavat palvelut kyseisellä alueella.