+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Perusopetus » Yläkoulut » Seinäjoen yhteiskoulu

Seinäjoen yhteiskoulu

Seinäjoen Yhteiskoulussa toimivat peruskoulun ylimmät luokat (7–9). Oppilaita on lähes 640. Opettajia ja muuta henkilökuntaa on yhteensä 58. Koulumme arvot ovat hyvä perusopetus, turvallisuus ja viihtyisyys. Kaikessa koulun toiminnassa ja ihmissuhteissa vaalitaan toisen ihmisen kunnioittamista.

Yhteiskoulun piha on liikkumiseen innostava lähiliikuntapaikka. Salibandykenttä, lentopallo- ja koripallokentät, pingispöydät, kuntoilualue, kiipeilytelineet, keinut, penkit ja katsomot tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia liikkua ja viihtyä välituntisin. Kouluajan ulkopuolella piha on muidenkin liikunnasta kiinnostuneiden käytössä.

Seinäjoen Yhteiskoulu on mukana Liikkuva koulu - ohjelmassa, jonka tavoitteena on lisätä liikettä koulupäivään ja sen yhteyteen. Samalla pyritään lisäämään kouluviihtyvyyttä, oppimistuloksia ja työrauhaa.

Tukea vanhemmille - Väestöliiton palvelut

Läksykerho auttaa iltapäivisin maanantaista torstaihin läksyjen kanssa. Oppiainekohtaiset ohjeet läksyjen lukemiseen sekä kokeisiin valmistautumiseen löydät Koulun toiminta sivulta Ohjeita opiskeluun -liitteeltä.

KiVa Koulu

Seinäjoen Yhteiskoulu on mukana KiVa-koulu toimenpideohjelmassa, jonka tarkoituksena on vähentää ja ennalta estää kiusaamista peruskouluissa.

RSS       Tapahtumakalenteri


Seinäjoen Yhteiskoulu

Tuomikatu 6

60100 Seinäjoki

p. 06 416 2340

seinajoen.yhteiskouluseinajoki.fi
etunimi.sukunimi(at)seinajoki.fi