+
Tulosta
Etusivu

Kärjen koulu


Olemme tulleet syysloman jälkeiseen kouluelämään ja kuljemme pikku hiljaa kohti joulua.
Näin syysloman jälkeen aamut ja päivän pimenevät merkittävästi. Onkin tärkeää huolehtia, että vaatteissa ja repuissa on heijastimia, että autoilijat näkevät useammalta sivulta lapsen kulkevan.
Säät ovat myös epävakaampia ja on aika kaivella viimeistään nyt lämpimämpiä vaatteita esiin. Sisäkengät koulussa voisi olla hyvä asia, sillä kuramatoista huolimatta käytäville kerääntyy ulkoa märkää ja lumen tullessa myös sulanutta lunta. Joulukuussa meillä on uintiviikko tulossa ja erityisesti silloin kannattaa muistaa hyvä vaatetus, ettei palellu välitunneilla uintien jälkeen.

Arviointikeskustelut alkavat olla ajankohtaisia 1-5 –luokilla ja näistä oman opettaja sitten tiedottaa lähemmin. 6- luokkalaisilla arviointikeskusteluja ei pidetä, sillä he saavat joulutodistukset.

Koulun pihalla on ollut tänä syksynä koulurakennukseen kohdistuvaa ilkivaltaa jonkin verran. Kun ohi lenkkeillessänne näette pihamaastossa liikettä, vilkaiskaa samalla millä asialla täällä ollaan. Pidetään yhdessä meidän koulustamme ja sen pihamaasta huolta.

Koulujen ja kaupungin yhteinen vanhempainilta MLL:n kanssa pidetään 23.10. Tästä on tullut Helmessä jo elokuussa tietoa. Kannattaa osallistua, jos kodeissa on pelaavia nuoria.

Vanhempainyhdistyksen kanssa yhteistyö on lähtenyt hienosti käyntiin! Kiitos koulumme POP UP-päivässä kahvitusta hoitaneelle aktiiviselle vanhempainyhdistykselle! Seuraavista suunnitelmista kannattaa kurkata Vanhempaintoimikunta- välilehdeltä tietoja.

Ajankohtaista- välilehdeltä näkyy joitain tapahtumia, joita koulussamme on tulossa.
Tehokasta opiskeluintoa ja mukavaa syksyä teille kaikkiin koteihin!

rehtoriKärjen koulu
Koulutaival 3
60200 Seinäjoki

Rehtori: 044 435 5006
Kanslia: 050 377 2087
Opettajat: 050 377 4293


LINKIT

Oppilaan loma-anomus (pdf, 0.19 Mt)Kouluun ilmoittautuminen

HELMI - oppilashallinto https://helmi.seinajoki.fi

OPS 2016 - Oppiainekohtaiset tavoitteet

NäppisTaituri - näppäimistönkäytön harjoituksia NäppisTaituri -SJK

Office 365 (BOKSI) boksi.seinajoki.fi


Kärjen koulu

Koulutaival 3

60200 Seinäjoki

Puhelin opettajien huoneeseen: 050 377 4293
Puhelin rehtorille: 044 43 55 006
Puhelin vahtimestarille: 040 7292850