+
Tulosta
Etusivu

Törnävän koulu

Me Törnävän koulun oppilaat ja opettajat olemme kiinnostuneita liikunnasta, musiikista ja toiminnallisuudesta. Myös kansainvälisyys on lähellä sydäntä. Tällä haavaa koulussamme opiskellaan englantia ja ruotsia.

Koulussamme on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa liikuntaa. Pihamme on iso ja siellä on runsaasti liikkumaan houkuttelevia välineitä. Hiihtomaa, monitoimikenttä, jääkiekkokaukalo, pururata ja urheilukenttä ovat aivan vieressä. Koulumme sijaitsee joen rannassa ja sen varrella on viihtyisiä ulkoilureittejä.

Tietotekniikkaan koulumme on panostanut jo vuosia. Pyrimme pitämään niin laitteemme kuin taitommekin ajan tasalla. Tavoitteena on opettaa oppilaat hyödyntämään tietotekniikkaa koulutyössään monipuolisesti siten, että tietokoneen ääressä työskentely sujuisi heiltä luontevasti opintojen edetessä pidemmälle ja myöhemmin työelämässäkin. Pääkoulun ja puukoulun puolella on langaton verkko. Oppilaskäytössä on 45 kannettavaa tietokonetta.

Törnävän koulussa on tarjolla jonkin verran myös oppilaskerhoja. Tällä hetkellä koulullamme toimivat oppilaskunta-, bändi- ja kansainvälisyyskerhot.


Törnävän koulu
Törnäväntie 25
60200 Seinäjoki

Opettajanhuone p. 06 416 2591
Kanslia p. 06 416 2592
Rehtori Kimmo Rantanen

p. 06 416 2590, 0400 749777