+
Tulosta
Etusivu

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia vähentämällä lasten yksinoloa ja tarjoamalla turvalliset olosuhteet sekä aikuisen läsnäoloa ja ohjausta koulupäivän jälkeen. Osana lapsen kasvun ja kehityksen tukea iltapäivätoiminta auttaa myös koteja ja koulua yhteisessä kasvatustyössä. Tavoitteena on avoin, rohkaiseva ja kiireetön ilmapiiri, joka tukee lapsen kehitystä ja oppimista.


Haku aamu- ja iltapäivätoimintaan lv 2020-2021

Lukuvuodelle 2020-2021 aamu- ja iltapäivätoiminnan haku alkaa 27.1.2020.


Jälkihaku iltapäivätoimintaan lv 2019-2020

Seinäjoen kaupunki järjestää perusopetuslain mukaista 1-2 luokkalaisten iltapäivätoimintaa kasvatus- ja opetuslautakunnan päättämässä laajuudessa.Toimintaa järjestetään kaupungin alakoulujen alueilla koulujen arkityöpäivinä klo 12.00-16.00 välisenä aikana.

Lukuvuodelle 2019–2020 iltapäivätoimintaan haetaan sähköisesti ajalla 28.1.-3.2.2019. Haku iltapäivätoimintaan on päättynyt.Hakuajan jälkeen saapuneet hakemukset huomioidaan, mikäli iltapäivätoimintaryhmä on muodostunut ja ryhmässä on tilaa.

Jälkihakulinkki

Haapaluoman ja Honkakylän varhaiskasvatuskeskusten 1.-2. luokkien oppilaat hakevat paikkaa suoraan varhaiskasvatuksen aluejohtajalta.

Mikäli olet kiinnostunut muun palveluntuottajan (Duudsonit Activity Park) tarjoamasta toiminnasta, ilmoita siitä hakulomakkeella kohdassa 'Muuta huomioitavaa'.

Lukuvuoden 2019-2020 koulutyön aloituspäivä on torstai 8.8.2019.

Iltapäivätoimintapaikka myönnetään aina lukuvuodeksi kerrallaan. Lapsella ja hänen huoltajallaan ei ole subjektiivista oikeutta saada perusopetuslain mukaisia aamu- ja iltapäivätoimintapalveluja. Päätös toimintaan ottamisesta pyritään tiedottamaan koteihin toukokuun loppuun mennessä.

Lisätiedustelut hakuun liittyen apipseinajoki.fi

Mikäli iltapäivätoiminnan sähköisen hakulomakkeen toiminnassa ilmeni ongelmia, pyydämme lähettämään palautetta sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumistukiseinajoki.fi

Helmi oppilastietojärjestelmän tietosuojaseloste (pdf, 0.34 Mt)

Toimintamaksu

Perusopetuslain mukainen toimintamaksu on 120 €/kuukaudessa, käyttöasteesta riippumatta. Toimintamaksuun sisältyy välipala. Mikäli samasta perheestä on useampi kuin yksi lapsi toiminnassa mukana, on sisaralennus puolet täydestä toimintamaksusta eli 60 €/kuukaudessa.

Jos lapsi ei sairautensa vuoksi voi kalenterikuukauden aikana osallistua iltapäivätoimintaan yli 10 päivänä, maksusta peritään puolet. Jos sairaudesta aiheutuva poissaolo kestää koko kuukauden, maksua ei peritä. Jos lapsi ei muusta syystä osallistu toimintaan koko kalenterikuukautena, maksusta peritään ns. paikanvarausmaksu eli puolet kuukausimaksusta.

Kesäkuulle ajoittuvista toimintapäivistä ei peritä toimintamaksua.

Laskutusta varten osoitteenmuutokset on ilmoitettava kirjallisesti apipseinajoki.fi

Irtisanominen

Perhe voi halutessaan luopua paikasta kesken kauden. Paikasta luopumisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti apipseinajoki.fi. Laskutus jatkuu kuluvan kuukauden loppuun.

Muita mahdollisuuksia koululaisen iltapäivien järjestämiseksi

- jos viikoittainen toiminnan tarve on vähäistä, kannattaa tiedustella myös koululla mahdollisesti toimivia harrastekerhoja- mahdollisesti muut yksityiset toimijat, kuten yksityiset ryhmäperhepäiväkodit tai yksityiset päiväkodit- Kelan 1-2 luokkalaisen huoltajille suunnattu osittainen hoitovapaa tai työntekijän vuorotteluvapaa

Ota yhteyttä: apipseinajoki.fi

Sivustoa päivitetty 18.11.2019

Seinäjoen kaupunki

Sivistyskeskus / Erityispalvelut

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta

Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki

Käyntiosoite:

Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki (Kaupungintalo)

p. 044 4255 989, p. 050 3795 292

apip@seinajoki.fi