+
Tulosta
Etusivu

Opinto- ja kurssimaksut

Kurssimaksun suuruus määräytyy pääasiassa kurssin laajuuden mukaan, ks. kurssimaksutaulukko (pdf, 0.25 Mt)

Kurssimaksu laskutetaan kotiin lähetettävällä erillisellä laskulla jokaisesta kurssista erikseen. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kursseja ei voi pääsääntöisesti maksaa netti-ilmoittautumisen yhteydessä (poikkeus Sportti- ja Kulttuuripassi). Kurssista lähetetään lasku kotiosoitteeseen kurssin alkamisen jälkeen. Kurssista laskutetaan opinto-ohjelmassa ilmoitettu maksu.

Kansalaisopiston toimisto ei voi ottaa vastaan käteismaksuja.

Mikäli työnantaja tai jokin muu taho maksaa kurssimaksun, pitää laskun maksaja ja yhteystiedot ilmoittaa netissä jo ilmoittautumisvaiheessa sille varattuun kohtaan.

Suoritettua kurssimaksua ei palauteta, jos opiskelija luopuu opiskelupaikastaan kesken lukukauden. Kurssimaksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että kurssi ei toteudu.

Maksamatta jätetty kurssimaksu siirtyy Seinäjoen kaupungin laskutuskäytännön mukaisesti perintätoimiston hoidettavaksi.

Nettipankkiasiakas voi tehdä Seinäjoen kaupungin kanssa sopimuksen sähköisestä laskutuksesta, jolloin kaikki Seinäjoen kaupungin lähettämät laskut - myös kansalaisopiston kurssimaksut - tulevat e-laskuna suoraan omaan nettipankkiin.

Kevään hinta koko lukuvuoden kurssista
Jos opiskelija ilmoittautuu jo syksyllä alkaneelle kurssille vasta kevätkaudella, laskutetaan aloittavilta 50 % kurssimaksusta sekä 5 € toimistomaksu pyöristettynä ylöspäin seuraavaan kokonaiseen euromäärään.

Sisaralennus
Sisarusalennus on voimassa ainoastaan taiteen perusopetuksessa: Luovaamo kuvataide ja rytmimusiikki -20 € normaalihinnasta /lukukausi, Luovaamo teatteri -20 €/lukuvuosi (alennus myönnetään molemmille sisaruksille).


Opiston toimisto on avoinna:

ma-pe klo 8.30-15.30


Yhteystiedot:

Osoite: Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

p. 06 416 2892, 06 416 2463, 06 416 2893 tai 06 416 2528

kansalaisopistoseinajoki.fi