Leirien, retkien ja tapahtumien sähköiset ilmoittautumiset.
Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuitenkin vielä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä maksutta. Tämän jälkeen osallistumismaksun saa takaisin ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Ensi kesänä 2.-10.8.2024 järjestetään nuorisovaihto ystävyyskaupunkiimme Saksan Schweinfurtiin. Nuorisovaihtoon voit hakea, jos olet vuosina 2007-2009 syntynyt seinäjokinen nuori. Vaihdon hinta on 400€ sisältäen, matkat, majoituksen, ohjelmat ja osan ruuista.

Vaihtoon lähtevä ryhmä kokoontuu talven ja kevään aikana muutamia kertoja tutustumisen ja varainkeruun merkeissä. Osallistumismaksu on siis mahdollista halutessaan kerätä ryhmän suunnittelemilla varainkeruumenetelmillä. Edellisinä vuosina on esimerkiksi myyty tuotteita, järjestetty myyjäisiä tai tapahtumia.

Voit hakea vaihtoon 16.-31.10.2023 osoitteessa: https://link.webropol.com/s/Schweinfurt2024

Nuorisovaihtoon valitaan hakemusten perusteella 20 osallistujaa. Hakuajan päätyttyä ilmoitamme reissuun valituille mahdollisimman nopeasti. Ensimmäinen infotilaisuus lähtijöille ja vanhemmille pidetään to 16.11.2023 klo 18 Pajuluoman nuorisotila Roubella.