Seinäjoella toimii useita yksityisiä liikuntapaikkoja jotka täydentävät kaupunkilaisten harrastusmahdollisuuksia.

Frisbeegolfradat

Seinäjoen Frisbeegolfradat frisbeegolfradat.fi palvelussa.
Palvelusta näet ratojen tiedot ja voit tulostaa kartan sekä tuloskortin.

Keilahalli ja Squash

5 squash ja racketball kenttää, 12 brunswick keilarataa, 5 Bruswick GoldCrown V biljardipöytää, 2-3 snookerpöytää, A oikeuksilla varustettu pub/ ravintola, lasten leikkipaikka, kuntosali, solarium, darts, terassi ja sauna & kokoustilat.
Lisätiedot ja varaukset Seinäjoen Keilahalli

Lakeuden Koiraurheilukeskus

Koiraurheilun harrastustilat.
1 600 m² halli, joka on jaettavissa erikokoisiin harjoitustiloihin. Hallissa on kolme kenttää, joista kahdella agilityesteet. Hallin pohjana on tekonurmi, jonka täytteenä hiekka-kumirouhe.
Lisätiedot ja varaukset Koiraurheilukeskus

Minigolf Törnävän leirintäalue

Minigolf/ Sjk-juniorit, avoinna kesä-elokuussa p. 06 4120 784

Padel or Die

Yksinomaan padelkäyttöön rakennettu uusi hallimme on lajissaan Suomen ensimmäinen ja yksi maan korkeimmista. Voimmekin ylpeinä todeta pystyttäneemme Seinäjoelle maailmanluokan puitteet padelin harrastamista varten!
Hallissa on World Padel Tour -valmistajan MejorSetin toimittamat viisi Supercourt-erikoisalustaista huippukenttää.
Hallin lisäksi ulkokentät 2 kpl uimahallin vieressä, Kirkkokatu 15.
Lisätiedot ja varaukset Padel or Die

Qmax Arena

Salibandyn erikoishalli. 1200 neliön hallissa on täysimittainen salibandykenttä, jonka koko on 39,3 x 19,3 metriä. Se on jaettavissa kahteen pienempään kenttään sekä kolmeen sählykenttään. Sulkapallon harrastajille on tarjolla viisi kenttää.
Lisätiedot ja varaukset Qmax Arena

Ruuhikoski Golf

Golf Digestin Pohjoismaiden sadan parhaimman golfklubin joukkoon 2016 valittu uudistunut Ruuhikoskigolf on kansainvälisesti tunnetun Robert Trent Jones Jr. suunnittelema. Kenttä sisältää korkeuseroja ja sulautuu pohjalaiseen jokimaisemaan. Golfkenttä vaatii enemmän tarkkuutta kuin pituutta soveltuen kaiken tasoisille pelaajille.
Lisätiedot ja varaukset Ruuhikoski Golf

Seinäjoen Tennistuki Oy

Kaksi tennishallia joissa kummassakin on yksi tenniskenttä. Tennisvuoroja vuokrattavana sekä vakiovuoroina että satunnaistunteina. Lisäksi Tennistuki hoitaa kesällä Urheilupuiston tenniskenttien varaukset.
Lisätiedot ja varaukset Seinäjoen Tennistuki

Seinäjoki Areena

A-hallissa on reilu 2300 neliötä urheilupinnoitetta esimerkiksi salibandyn pelaamiseen. Talvikaudella halliin asennetaan tekonurmi ja lajeiksi vaihtuvat palloilulajit.
B-hallissa on urheilupinnoitetta noin 3700 neliötä ja tiloista löytyy kenttäviivat esimerkiksi maahockeyn tai lentopallon pelaamiseen. Kuntosali ja juoksusuora löytyvät areenatila B:n toisesta kerroksesta. Ne ovat pääosin urheiluseurojen käytössä oheisharjoitteisiin, mutta antavat yhä paremmat mahdollisuudet tyhy- ja tykypäivien järjestämiseen Areenassa.
Lisätiedot ja varaukset Seinajoki Areena

Teho-Sport Areena

Seinäjoen Padel & Sulkapallo Oy avaa kevään 2020 aikana urheilu ja elämyskeskuksen Kapernaumin teollisuusalueelle (Tehtaantie 16.) Noin 3000 neliön halliin tulee 4 Padel sekä 6 sulkapallokenttää sisätiloihin, 2 kpl pingis pöytiä, 2kpl biljardi pöytiä, lisäksi tiloihin tulee kahvio sekä kokous ja saunatilat.
Lisätiedot ja varaukset Tehosport Areena