Tervetuloa Tanelinrannan nuorisotila Tambelle! Tamben nuoppari-illat on jaettu ikäryhmittäin, jolloin kullakin vuorolla voi tulla kaikki vuoron kohderyhmään kuuluvat nuoret. Myös avustajat ovat tervetulleita meille.

Missä ja mikä Tambe on? Tambe sijaitsee Tanelinlammen välittömässä läheisyydessä ja se on nuorten paikka, jossa toiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Nuorisotilamme ovat päihteettömiä vapaa-ajanviettopaikkoja.

Meillä voit viettää aikaa kavereiden kanssa pelaillen esimerkiksi biljardia, pingistä, pleikkaria ja lautapelejä, tai sitten voit ottaa mukavan asennon sohvalta ja jutustella kavereiden tai vaikka ohjaajien kanssa. Toisinaan meillä on tarjota myös ohjattua askartelua ja välillä meillä innostutaan jopa leipomaankin. Tärkeää meille on, että tehdään sellaisia asioita mitä nuoret haluaa tehdä. Tilan ohjaajille voi esittää omia toimintatoiveita ujostelematta.

Tamben nuopparia kannattaa seurata eri somekanavilla! Lisäilemme kuvia nuorisotilalta, ilmoittelemme aukioloajoista sekä muista tapahtumista Facebookissa, Instagramissa ja Snapissä. Toivottavasti nähdään pian!