Seinäjoen taidehalli on ajassa elävä nykytaidetoimija, jonka ohjelmaan kuuluvat näyttelyt, julkinen taide ja monipuolinen oheisohjelma. Taidehalli on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluita. Tutustu Taidehallin toimintaan ja näyttelyihin osoitteessa: www.seinajoentaidehalli.fi

Seinäjoen taidehallin tilat Kalevan Navetassa käsittävät kaksi erilaista näyttelytilaa, työpajatiloja sekä työ- ja varastotilat. Halli on Kalevan Navetan 2. kerroksessa sijaitseva näyttelytila ja arkkitehtuuriltaan nimensä mukaisesti halli. Pinnat ovat betonia ja ajan kerrostumat näkyvät. Hallin ohjelma jakautuu pääosin kahteen näyttelyyn vuodessa. Ohjelman suunnittelua tehdään Hallin osalta useamman vuoden aikajänteellä. Hallin ohjelmaan valitaan erityisesti eheitä kokonaisuuksia, tuodaan kiinnostavia ryhmiä ja konsepteja. Hallin vieressä 2. kerroksessa on pedatila Itikka, joka on oheisohjelman ja yleisötyön käytössä.

Vintti sijaitsee 3. kerroksessa. Katto nousee harjan kohdalla yli 7 metriin. Tilaa määrittävät puiset pinnat ja päädyn pyöreä ikkuna. Vintin ohjelma muotoutuu 3-6 näyttelystä, lisäksi Vintille suunnitellaan esittävän ja osallistavan taiteen oheisohjelmaa. Vintin ohjelmasuunnittelussa huomioidaan väljyys, nopean reagoinnin mahdollisuus, ohjelmaa ei lyödä lukkoon pitkäksi aikaa kerrallaan. Vintti on myös yhteistuotantojen toteutustila.