Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut järjestää nuorille toimintaa nuorisotiloilla, Skeittihallilla ja Ura-autokerholla. Lisäksi nuorisopalvelut tarjoavat vuokralle tiloja mm. nuorisobändeille.

Nuorisotilat ovat nuorten omia paikkoja, jonne voi tulla viettämään vapaa-aikaa. Nuorisotiloilla voi pelata biljardia, pleikkaria, erilaisia lautapelejä, kuunnella musiikkia, katsella leffaa, askarrella, kokkailla ja osallistua erilaisiin skaboihin sekä tavata kavereita, myös tutustua uusiin. Toisinaan järjestetään kisoja, retkiä ja teemailtoja.

Nuorisotiloilla on mahdollista osallistua tilan toiminnan sekä kaupungin nuorisopalvelujen kehittämiseen. Nuorisotilojen toiminta on maksutonta, vapaaehtoista ja avointa kaikille nuorille. Toimintaa järjestetään iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Aukioloajat näet nuorisotilojen omilta sivuilta.

Loma-aikana voi osallistua nuorisopalveluiden järjestämille retkille, tapahtumiin ja leireille. Kesäaikaan aktiivista toimintaa tarjoavat myös Liikennepuisto ja Fiilispuisto.

Nuorisopalveluiden toiminta on päihteetöntä ja savutonta. Tarjoamme turvallisia ajanviettopaikkoja, joissa on aina paikalla koulutetut nuorisotyöntekijät.