Kuvassa Tanja Särkipaju.

Hei,
olen Tanja Särkipaju ja toimin liikuntapalvelupäällikkönä liikuntapalveluissa. Täytän tänä vuonna pyöreitä vuosia ja minulla on kuusihenkinen perhe.

Olen työskennellyt kaupungin palveluksessa vuodesta 1997 lähtien, ensin Nurmon kunnan liikuntatoimenjohtajan virassa ja nyttemmin Seinäjoen kaupungilla nykyisellä tittelillä kuntaliitoksen myötä.
Vastuualueeseeni kuuluu pääpiirteissään jäähallien, kenttien ja koulujen salivuorojen vakiovuorojako sekä liikunnanohjauspalveluista vastaaminen. Olen toiminut tarvittaessa liikuntatoimenjohtajan sijaisena Seinäjoella yli 12 vuotta, joten olen osaamisen ja työkokemukseni ansiosta ikään kuin monitoiminainen toimistollamme.

Meillä on mukava tiimi liikuntatoimistolla ja yhteistyöllä saamme paljon aikaan. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja tehdä työtä ja teemme moneen suuntaan yhteistyötä, jolla saamme työtämme näkyväksi. Tänä vuonna panostamme erityisesti viestintään ja sen kehittämiseen, jotta hyvät liikuntapaikat ja -alueet olisivat mahdollisimman hyvin kuntalaisten saavutettavissa.

Vapaa-aika kuluu pääosin talvella Joupiskan rinteellä ja ympäri vuoden 11 kuukautta vanhan samojedinkoira Doppelin kanssa lenkkeillessä. Kuusamon rinteet ja metsät ovat tulleet viime vuosina tutuiksi tyttären lumilautailu-uran myötä. Neljän lapsen äitinä vapaa-aikaa ei ole koskaan liikaa, vaikka lapset ovatkin jo kaikki isoja.

Hyvää kevättä!

Särkipaju Tanja

liikuntapalvelupäällikkö , Liikuntapalvelujen hallinto

Julkaistu uutiskirjeessä 3/2022