Seinäjoen nuorisopalvelut hallinnoi kahta leirikeskusta, Kesäsiirtolaa ja Isosaaren leirikeskusta. Seinäjoen Kesäsiirtola on Kuorasjärven rannalla sijaitseva leirikeskus (Hiidenniementie 84, 61170 Sääskiniemi), jossa järjestetään nuorisopalveluiden omia leirejä kesä–heinäkuussa. Kesäsiirtola on varattavissa yksityisten, yhdistysten ja yritysten käyttöön toukokuussa sekä elo–syyskuussa.

Isosaaren leirikeskus sijaitsee Seinäjoen rannalla, noin 9 km päässä keskustasta (Leiritie 67). Isosaari on varattavissa koko kesäkauden aina toukokuusta syyskuun loppuuun saakka.

HUOM! Peruuttamattomista varauksista laskutetaan täysi maksu. Peruutukset alle 14 vrk laskutetaan varauksesta aiheutuneet kulut!

Kesäsiirtolan leirikeskus:

Kesäsiirtolassa on päärakennus, jossa on laitoskeittiö ja ruokailutilat. Asuntolassa on yöpymistilat noin 60 henkilölle, rivitalorakennuksessa noin 15 henkilölle. Saunarakennuksessa on ison saunan lisäksi pukuhuone, WC ja takkahuone. Ulkorakennuksessa on biohajoavat kompostikäymälät. Kesäsiirtolan alueella on uimaranta, grillauspaikka sekä urheilukenttä.

Kesäsiirtolassa järjestetään lasten leirejä kesä- ja heinäkuussa. Yksityiset, yritykset ja yhdistykset voivat varata leirikeskusta käyttöönsä toukokuussa sekä elo- ja syyskuussa.

Vuokrat v. 2020 alkaen:
(Hinnat sisältävät voimassa olevan alv:n.)

Yhdistykset:
Koko alue150 euroa/ vuorokausi
Saunarakennus80 euroa / vuorokausi
Päärakennus100 euroa / vuorokausi
Yksityiset, yritykset:
Koko alue ma–to 150 euroa / vuorokausi
pe–su 250 euroa / vuorokausi

Isosaaren leirikeskus

Leirikeskukseen kuuluu päärakennus sekä noin 6 henkilön sauna. Päärakennuksessa on ruokailutilat noin 25 henkilölle sekä keittiö. Yöpyminen on mahdollista tuomalla omat patjat mukanaan.

Isosaaren leirikeskusta voivat yksityiset, yritykset ja yhdistykset varata käyttöönsä kesäkauden toukokuusta syyskuun loppuun saakka.

Vuokrat v. 2020 alkaen:
(Hinnat sisältävät voimassa olevan alv:n)

Yhdistykset: Yksityiset,
yritykset:
Päärakennus 70 euroa/ vuorokausi 90 euroa/ vuorokausi
Sauna 70 euroa/ vuorokausi 90 euroa/ vuorokausi
Koko alue 120 euroa/ vuorokausi 170 euroa/ vuorokausi