K65 Kulttuuritoiminta on yli 65-vuotiaille suunnattua taide- ja kulttuuritoimintaa. Toimintaa järjestetään Seinäjoella taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa sekä netissä joka kuukausi. Kalevan Navetta sijaitsee osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetta on avoinna arkisin klo 11-19 ja lauantaisin klo 11-15.

K65 Perjantaitreffit

K65 Perjantaitreffeillä tavataan netissä kerran kuukaudessa. Nettitapaamisissa jutellaan taiteesta ja tutustutaan kulttuurisisältöihin omalla kotisohvalta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta ja linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Jos tietotekniikka mietityttää, kulttuuriohjaaja Jenni Timonen auttaa mielellään alkuun. Jennille voi soittaa numeroon 044 418 1807 tai lähettää sähköpostia jenni.timonen@seinajoki.fi.

Tulevat K65 Perjantaitreffit netissä:

Liity K65 Perjantaitreffeille painamalla tästä. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

16.8. klo 13: Kesäretki kukkien keskellä

20.9. klo 13: Julkinen taide Seinäjoella

25.10. klo 13: Taiteillaan sanoin ja kuvin

22.11. klo 13 : Syksyiset soinnut -musiikkihetki

13.12. klo 13: Lapsuuden joulut

K65 Kulttuurikeskiviikko

K65 Kulttuurikeskiviikkoisin viihdytään yhdessä ja kokeillaan erilaisia kulttuurisisältöjä. Kulttuurituokioiden teemat vaihtelevat joka kuukausi. Toiminta on maksutonta, eikä osallistuminen vaadi aiempaa osaamista.

Tulevat K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa:

14.8. klo 13

Luovaa liikettä ja sirkuksen iloa, Soittotila Kammio, 1. kerros

Kokeillaan erilaisia sirkusvälineitä ja opitaan uusia taitoja rennossa ilmapiirissä. Hyvän mielen harjoitukset kehittävät muun muassa tasapainoa, liikekieltä sekä ilmaisuvoimaa.

11.9. klo 12.30

Syystanssit, Hugo-sali, 2. kerros

Nautitaan hyvästä musiikista ja tanssin riemusta. Seinäjoen kansalaisopiston Besserwisser -yhtye tanssittaa.

9.10. klo 13

Muistoja hevosista -taidetyöpaja, Pedatila Itikka, 2. kerros

Juhlistetaan vanhustenviikkoa taidetyöpajassa, jossa tutustutaan Seinäjoen taidehallissa esillä olevaan Tove Kjellmarkin Hevonen, robotti & mittaamaton -näyttelyyn.

13.11. klo 13

Kuvittele puu -luova muisteluhetki, Pedatila Itikka, 2. kerros

Tutustutaan Seinäjoen taidehallissa esillä olevaan Jacob Juhlin Kuvittele puu -näyttelyyn. Keskustellaan näyttelyn herättämistä ajatuksista ja jaetaan muistoja.

11.12. klo 13

K65 Joulukonsertti, Hugo-sali, 2. kerros

K65 Kulttuuritoiminnan syyskauden huipentaa tunnelmallinen ja lämminhenkinen joulukonsertti.

Päivystävä kulttuuriohjaaja

Päivystävä kulttuuriohjaaja Jenni Timonen auttaa mielellään sopivan kulttuuritoiminnan löytämisessä. Jennin tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Timonen Jenni

kulttuuriohjaaja , Kulttuuripalvelut