K65 Kulttuuritoiminta on yli 65-vuotiaille suunnattua taide- ja kulttuuritoimintaa. Toimintaa järjestetään Seinäjoella taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa sekä netissä joka kuukausi. Kalevan Navetta sijaitsee osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetta on avoinna arkisin klo 11-19 ja lauantaisin klo 11-15.

K65 Perjantaitreffit

K65 Perjantaitreffeillä tavataan netissä kerran kuukaudessa. Nettitapaamisissa jutellaan taiteesta ja tutustutaan kulttuurisisältöihin omalla kotisohvalta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta ja linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Jos tietotekniikka mietityttää, kulttuuriohjaaja Jenni Timonen auttaa mielellään alkuun. Jennille voi soittaa numeroon 044 418 1807 tai lähettää sähköpostia jenni.timonen@seinajoki.fi.

K65 Perjantaitreffit verkossa

26.5. klo 13 – Kurkistus kuvataiteeseen

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

16.6. klo 13 – Kesäjamit

K65 Kulttuurikeskiviikko

K65 Kulttuurikeskiviikkoisin viihdytään yhdessä ja kokeillaan erilaisia kulttuurisisältöjä. Kulttuurituokioiden teemat vaihtelevat joka kuukausi. Toiminta on maksutonta, eikä osallistuminen vaadi ennakko-osaamista.

Tulevat K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa:

21.6. klo 13 – Juhannuskonsertti

Ihastuttava juhannuskonsertti Kalevan Navetan Hugo-salissa (2. kerros). Esiintyjänä harmonikkataiteilija-laulaja Jonna Pirttijoki. Tervetuloa nauttimaan kesäisestä tunnelmasta ja musiikin riemusta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

K65 Taidetorstai

K65 Taidetorstai on ohjattu kierros Taidehallin ajankohtaisiin nykytaidenäyttelyihin. Kierros alkaa Kalevan Navetan ala-aulasta, ja se tehdään leppoisaan tahtiin. Kierros sisältyy Taidehallin pääsylipun hintaan. Eläkeläislippu Taidehalliin maksaa 4 euroa. Taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki.

Taidetorstait jatkuvat elokuussa 2023.

Lisätietoja meneillään olevista taidenäyttelyistä: Seinäjoen taidehalli | Taidenäyttelyt Seinäjoella | Seinajoentaidehalli.fi

Päivystävä kulttuuriohjaaja

Päivystävä kulttuuriohjaaja Jenni Timonen auttaa mielellään sopivan kulttuuritoiminnan löytämisessä. Jennin tavoittaa puhelimitse perjantaisin klo 9-11 numerosta 044 418 1807 tai sähköpostilla milloin vain jenni.timonen@seinajoki.fi.