K65 Perjantaitreffit

Kaikille yli 65-vuotiaille avoimet verkkotapaamiset koostuvat mukavasta kulttuuriohjelmasta, jutustelusta sekä yhdessäolosta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta ja linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

K65 Perjantaitreffeille voi ilmoittautua ennakkoon soittamalla/viestillä 044 418 1807 tai sähköpostilla jenni.timonen@seinajoki.fi. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan osallistumislinkin sekä tarkemmat osallistumisohjeet. Kulttuuriohjaaja Jenni Lalli opastaa myös mielellään tekniikan käytössä, joten osallistua voi hyvin matalalla kynnyksellä.

K65 Perjantaitreffit verkossa

26.11. klo 13 Runoja & Sanataidetta

Pääset liittymään Perjantaitreffeille tästä osallistumislinkistä.

10.12. klo 13 Joulutarinoita

K65 Kulttuurikeskiviikko

Kaiken kansan kulttuurikerho kerran kuussa keskiviikkoisin!
Kulttuurikeskiviikkoisin tullaan matalan kynnyksen yli kulttuurin äärelle ja vietetään aikaa itse tehden ja ihmetellen. Lämpimästi tervetuloa, olit sitten kulttuurifriikki tai vasta kulttuurista kiinnostunut! Toiminta on maksutonta. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme huomioimalla turvavälit ja huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä maskisuosituksen mukaisesti. Koronarajoituksien vuoksi tapahtumiin voi poikkeuksellisesti olla rajoitettu osallistujamäärä ja/tai ennakkoilmoittautuminen.

Tulevat K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa:

22.9. klo 13 Koira-krokii -työpaja: mukana Seinäjoen kaverikoirat

6.10. klo 13 Armas-festivaali: Tehdään yhdessä syysruusuja

10.11. klo 13 ValotON -työpaja

15.12. klo 13 Tunnelmallinen joulukonsertti

K65 Taidetorstai

K65 Taidetorstai on ohjattu kierros Taidehallin ajankohtaisiin nykytaidenäyttelyihin leppoisaan tahtiin. Kierroksia järjestetään kerran kuussa. Oppaana toimivat Taidehallin taidekasvattaja, näyttelyn taiteilijat, kuraattorit tai muut näyttelyä tuntevat henkilöt. Kierros kestää noin tunnin, ja siihen voi hyvin yhdistää Äärellä-ravintolan lounaan ennen kierrosta tai vaikka iltapäiväkahvit sen jälkeen. Kierros sisältyy pääsylipun hintaan (4 €). Ei ilmoittautumista.

K65 Taidetorstait jatkuvat jälleen syksyllä 2021!

23.9. klo 13 The Dogs Days Will Be Over Soon

14.10. klo 13 ARMAS-festivaali: Siat – Pigs & The Dogs Days Will Be Over Soon

4.11. klo 13 Siat – Pigs

16.12. klo 13 Ihmeen kaunista!