K65 Kulttuuritoiminta on yli 65-vuotiaille suunnattua taide- ja kulttuuritoimintaa. Toimintaa järjestetään Seinäjoella taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa sekä netissä joka kuukausi. Kalevan Navetta sijaitsee osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetta on avoinna arkisin klo 11-19 ja lauantaisin klo 11-15.

K65 Perjantaitreffit

K65 Perjantaitreffeillä tavataan netissä kerran kuukaudessa. Nettitapaamisissa jutellaan taiteesta ja tutustutaan kulttuurisisältöihin omalla kotisohvalta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta ja linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Jos tietotekniikka mietityttää, kulttuuriohjaaja Jenni Timonen auttaa mielellään alkuun. Jennille voi soittaa numeroon 044 418 1807 tai lähettää sähköpostia jenni.timonen@seinajoki.fi.

K65 Perjantaitreffit verkossa

17.3. klo 13 – Kokeillaan krokii-piirrustusta

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

21.4. klo 13 – Vanhoja esineitä ja historiaa

26.5. klo 13 – Kurkistus kuvataiteeseen

16.6. klo 13 – Kesäjamit

K65 Kulttuurikeskiviikko

K65 Kulttuurikeskiviikkoisin viihdytään yhdessä ja kokeillaan erilaisia kulttuurisisältöjä. Kulttuurituokioiden teemat vaihtelevat joka kuukausi. Toiminta on maksutonta, eikä osallistuminen vaadi ennakko-osaamista.

Tulevat K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa:

12.4. klo 13 – Mehiläisvahamaalausta

Kokeillaan yhdessä mehiläisvahamaalausta Kalevan Navetan pedatila Itikassa (2. kerros). Toimintaan osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista, ja maalaustarvikkeet löytyvät paikan päältä. Vierailevana ohjaajana Eija Saariaho. Vapaa pääsy.

10.5. klo 13 – Akvarellimaalausta ulkoilmassa

Inspiroidutaan luonnosta ja maalataan yhdessä akvarellimaalauksia. Toimintaan osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista, ja maalaustarvikkeet löytyvät paikan päältä. Aloitus Kalevan Navetan aulasta. Vierailevana ohjaajana Minna Peltoniemi Seinäjoen Taidehallilta. Vapaa pääsy.

21.6. klo 13 – Juhannuskonsertti

Ihastuttava juhannuskonsertti Kalevan Navetan Hugo-salissa (2. kerros). Tervetuloa nauttimaan kesäisestä tunnelmasta ja musiikin riemusta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

K65 Taidetorstai

K65 Taidetorstai on ohjattu kierros Taidehallin ajankohtaisiin nykytaidenäyttelyihin. Kierros alkaa Kalevan Navetan ala-aulasta, ja se tehdään leppoisaan tahtiin. Kierros sisältyy Taidehallin pääsylipun hintaan. Eläkeläislippu Taidehalliin maksaa 4 euroa. Taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki.

Tulevat K65 Taidetorstait:

16.3. klo 13 – Trinitas

27.4. klo 13 – Trinitas & Derby

25.5. klo 13 – Trinitas & Derby

Lisätietoja meneillään olevista taidenäyttelyistä: Seinäjoen taidehalli | Taidenäyttelyt Seinäjoella | Seinajoentaidehalli.fi

Päivystävä kulttuuriohjaaja

Päivystävä kulttuuriohjaaja Jenni Timonen auttaa mielellään sopivan kulttuuritoiminnan löytämisessä. Jennin tavoittaa puhelimitse perjantaisin klo 9-11 numerosta 044 418 1807 tai sähköpostilla milloin vain jenni.timonen@seinajoki.fi.