K65 Kulttuuritoiminta on yli 65-vuotiaille suunnattua taide- ja kulttuuritoimintaa. Toimintaa järjestetään Seinäjoella taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa sekä netissä joka kuukausi. Kalevan Navetta sijaitsee osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetta on avoinna arkisin klo 11-19 ja lauantaisin klo 11-15.

K65 Perjantaitreffit

K65 Perjantaitreffeillä tavataan netissä kerran kuukaudessa. Nettitapaamisissa jutellaan taiteesta ja tutustutaan kulttuurisisältöihin omalla kotisohvalta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta ja linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Jos tietotekniikka mietityttää, kulttuuriohjaaja Jenni Timonen auttaa mielellään alkuun. Jennille voi soittaa numeroon 044 418 1807 tai lähettää sähköpostia jenni.timonen@seinajoki.fi.

Tulevat K65 Perjantaitreffit netissä:

Liity K65 Perjantaitreffeille painamalla tästä. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

24.5. klo 13

Suomalaista perinnekulttuuria

14.6. klo 13

Kesäinen tarinatuokio

K65 Kulttuurikeskiviikko

K65 Kulttuurikeskiviikkoisin viihdytään yhdessä ja kokeillaan erilaisia kulttuurisisältöjä. Kulttuurituokioiden teemat vaihtelevat joka kuukausi. Toiminta on maksutonta, eikä osallistuminen vaadi aiempaa osaamista.

Tulevat K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa:

12.6. klo 13

K65 Kesäkonsertti ja Mummodisko, Hugo-sali, 2. kerros

Kevään K65-ohjelman kruunaa tapahtuma, jossa lauteille nousee upea Meiju Suvas sekä legendaarinen näyttelijä Tuija Piepponen. Liveosuuden jälkeen siirrytään diskohittien pariin, kun DJ Mikko Haapalainen soittaa musiikkia vinyylilevyiltä. Sopii muillekin kuin mummoille!

K65 Taidetorstai

K65 Taidetorstaissa pysähdytään ajankohtaisen nykytaiteen äärelle. Taidehallin opas kertoo näyttelystä ja osallistujat saavat jakaa myös omia muistoja ja tarinoita. K65 Taidetorstai alkaa Kalevan Navetan aulasta, ja se sisältyy Taidehallin pääsylipun hintaan. Eläkeläislippu Taidehalliin maksaa 4 euroa.

Tulevat K65 Taidetorstait:

23.5. klo 13

Taiteilijatapaaminen: Kari Soinio

Lisätietoja meneillään olevista taidenäyttelyistä: Seinäjoen taidehalli | Taidenäyttelyt Seinäjoella | Seinajoentaidehalli.fi

Päivystävä kulttuuriohjaaja

Päivystävä kulttuuriohjaaja Jenni Timonen auttaa mielellään sopivan kulttuuritoiminnan löytämisessä. Jennin tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Timonen Jenni

kulttuuriohjaaja , Kulttuuripalvelut