K65 Perjantaitreffit

Tänä keväänä perinteisen K65 Kulttuurikeskiviikon sekä K65 Taidetorstain lisäksi tavataan myös verkossa K65 Perjantaitreffeillä. Kaikille yli 65-vuotiaille avoimet verkkotapaamiset koostuvat mukavasta kulttuuriohjelmasta, jutustelusta sekä yhdessäolosta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta, ja linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

K65 Perjantaitreffeille voi ilmoittautua ennakkoon soittamalla/viestillä 044 418 1807 tai sähköpostilla jenni.lalli@seinajoki.fi. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan osallistumislinkin sekä tarkemmat osallistumisohjeet. Kulttuuriohjaaja Jenni Lalli opastaa myös mielellään tekniikan käytössä, joten osallistua voi hyvin matalalla kynnyksellä.

K65 Perjantaitreffit verkossa keväällä 2021:

 • 26.3 klo 13, osallistu painamalla TÄSTÄ
 • 23.4 klo 13
 • 21.5 klo 13
 • 18.6 klo 13

K65 Kulttuurikeskiviikko

Kaiken kansan kulttuurikerho kerran kuussa keskiviikkoisin!
Kulttuurikeskiviikkoisin tullaan matalan kynnyksen yli kulttuurin äärelle ja vietetään aikaa itse tehden ja ihmetellen. Lämpimästi tervetuloa, olit sitten kulttuurifriikki tai vasta kulttuurista kiinnostunut! Toiminta on maksutonta. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme huomioimalla turvavälit ja huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä maskisuosituksen mukaisesti. Koronarajoituksien vuoksi tapahtumiin voi poikkeuksellisesti olla rajoitettu osallistujamäärä ja/tai ennakkoilmoittautuminen.

Tulevat K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa:

 • 14.4. klo 13 Iloa sirkuksesta – toiminnallinen työpaja
  Ulkoilmatyöpajassa tutustutaan yhdessä erilaisiin sirkusvälineisiin ja pidetään hauskaa! Etukäteen ei tarvitse olla taitava temppuilija, vaan matalan kynnyksen työpajassa jokainen osallistuja pääsee kokeilemaan sirkustoimintaa rennosti omista lähtökohdistaan. Työpaja toteutetaan ulkona, pukeuduthan lämpimästi. Ethän saavu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita. Aloitus Kalevan Navetan pääovilta, osoitteesta Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki.
 • 12.5. klo 13 Kalevankadun patsaspromenadi
  Seinäjoen Keskuspuistosta alkava taidekävely tarjoaa katsauksen kolmeen Kalevankadun varrella olevaan taideteokseen. Neljäs koetaan rautatieaseman pihassa, johon opastus päättyy. Alle puolen kilometrin matkalla nähdään erilaisia veistoksia 60-luvulta nykypäivään. Opastuksen yhtenä näkökulmana on ajankohtaisuus: miten veistosten merkitys muuttuu kehittyvän kaupungin mukana? Opastuksen kesto on noin 30 minuuttia. Voit halutessasi osallistua myös vain osan matkaa. Taidekävelyn tuottaa Seinäjoen taidehalli yhteistyössä Seinäjoen kaupungin ikääntyvien kulttuuritoiminnan kanssa. Aloitus Seinäjoen Keskuspuistosta, Keskuskatu 16, 60100 Seinäjoki
 • 16.6. klo 13 Musiikista voimaa –ulkoilmakonsertti

K65 Taidetorstai

K65 Taidetorstai on ohjattu kierros Taidehallin ajankohtaisiin nykytaidenäyttelyihin leppoisaan tahtiin. Kierroksia järjestetään kerran kuussa. Oppaana toimivat Taidehallin taidekasvattaja, näyttelyn taiteilijat, kuraattorit tai muut näyttelyä tuntevat henkilöt. Kierros kestää noin tunnin, ja siihen voi hyvin yhdistää Äärellä-ravintolan lounaan ennen kierrosta tai vaikka iltapäiväkahvit sen jälkeen. Kierros sisältyy pääsylipun hintaan (4€). Ei ilmoittautumista.

Tulevat K65 Taidetorstait: