K65 Perjantaitreffit

Tänä keväänä perinteisen K65 Kulttuurikeskiviikon sekä K65 Taidetorstain lisäksi tavataan myös verkossa K65 Perjantaitreffeillä. Kaikille yli 65-vuotiaille avoimet verkkotapaamiset koostuvat mukavasta kulttuuriohjelmasta, jutustelusta sekä yhdessäolosta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta, ja linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

K65 Perjantaitreffeille voi ilmoittautua ennakkoon soittamalla/viestillä 044 418 1807 tai sähköpostilla jenni.lalli@seinajoki.fi. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan osallistumislinkin sekä tarkemmat osallistumisohjeet. Kulttuuriohjaaja Jenni Lalli opastaa myös mielellään tekniikan käytössä, joten osallistua voi hyvin matalalla kynnyksellä.

K65 Perjantaitreffit verkossa keväällä 2021:

  • 18.6. klo 13, osallistu painamalla TÄSTÄ

K65 Kulttuurikeskiviikko

Kaiken kansan kulttuurikerho kerran kuussa keskiviikkoisin!
Kulttuurikeskiviikkoisin tullaan matalan kynnyksen yli kulttuurin äärelle ja vietetään aikaa itse tehden ja ihmetellen. Lämpimästi tervetuloa, olit sitten kulttuurifriikki tai vasta kulttuurista kiinnostunut! Toiminta on maksutonta. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme huomioimalla turvavälit ja huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä maskisuosituksen mukaisesti. Koronarajoituksien vuoksi tapahtumiin voi poikkeuksellisesti olla rajoitettu osallistujamäärä ja/tai ennakkoilmoittautuminen.

Tulevat K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa:

  • 16.6. klo 13 Musiikista voimaa –ulkoilmakonsertti

Kesäkuun K65 Kulttuurikeskiviikkoa vietetään 16.6. klo 13 ulkoilmakonsertissa Kalevan Navetan pihapiirissä. Ulkoilmakonsertissa esiintyy RIREKTIIVI -bändi, jonka monipuolinen ohjelmisto vie yleisön tangosta valssiin, Juicesta Alataloon, Tuomari Nurmiosta J. Karjalaiseen ja Kari Tapiosta Elvis-rockiin.

RIREKTIIVI määrää viihtymään!

Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

K65 Taidetorstai

K65 Taidetorstai on ohjattu kierros Taidehallin ajankohtaisiin nykytaidenäyttelyihin leppoisaan tahtiin. Kierroksia järjestetään kerran kuussa. Oppaana toimivat Taidehallin taidekasvattaja, näyttelyn taiteilijat, kuraattorit tai muut näyttelyä tuntevat henkilöt. Kierros kestää noin tunnin, ja siihen voi hyvin yhdistää Äärellä-ravintolan lounaan ennen kierrosta tai vaikka iltapäiväkahvit sen jälkeen. Kierros sisältyy pääsylipun hintaan (4 €). Ei ilmoittautumista.

K65 Taidetorstait jatkuvat jälleen syksyllä 2021!