K65 Perjantaitreffit

Kaikille yli 65-vuotiaille avoimet verkkotapaamiset koostuvat mukavasta kulttuuriohjelmasta, jutustelusta sekä yhdessäolosta. K65 Perjantaitreffit toteutetaan Teams-sovelluksen kautta ja linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla. Osallistua voi millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

K65 Perjantaitreffeille voi ilmoittautua ennakkoon soittamalla/viestillä 044 418 1807 tai sähköpostilla jenni.timonen@seinajoki.fi. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan osallistumislinkin sekä tarkemmat osallistumisohjeet. Kulttuuriohjaaja Jenni Timonen opastaa myös mielellään tekniikan käytössä, joten osallistua voi hyvin matalalla kynnyksellä.

K65 Perjantaitreffit verkossa

Pääset liittymään Perjantaitreffeille tästä

16.12. klo 13 Pikkujoulut

K65 Kulttuurikeskiviikko

Kaiken kansan kulttuurikerho kerran kuussa keskiviikkoisin!
Kulttuurikeskiviikkoisin tullaan matalan kynnyksen yli kulttuurin äärelle ja vietetään aikaa itse tehden ja ihmetellen. Lämpimästi tervetuloa, olit sitten kulttuurifriikki tai vasta kulttuurista kiinnostunut! Toiminta on ovat maksutonta, eikä vaadi ennakko-osaamista. Voit halutessasi varmistaa paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon kulttuuriohjaaja Jenni Timoselle puh. 044 4181807, tai sähköpostilla jenni.timonen@seinajoki.fi. Kalevan Navetta sijaitsee osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki.

Tulevat K65 Kulttuurikeskiviikot Kalevan Navetassa:

14.12. klo 13 Joulukonsertti

K65 Kulttuurikeskiviikon joulukonsertissa unohdetaan arkihuolet ja nautitaan musiikista ja joulun tunnelmasta. Kalevan Navetan Hugo-salissa esiintyvät Seinäjoen Naislaulajat & Pystymettäläiset -bändi. Konserttiin on vapaa pääsy.

K65 Taidetorstai

K65 Taidetorstai on ohjattu kierros Taidehallin ajankohtaisiin nykytaidenäyttelyihin leppoisaan tahtiin. Kierroksia järjestetään kerran kuussa. Oppaana toimivat Taidehallin taidekasvattaja, näyttelyn taiteilijat, kuraattorit tai muut näyttelyä tuntevat henkilöt. Kierros kestää noin tunnin, ja siihen voi hyvin yhdistää Äärellä-ravintolan lounaan ennen kierrosta tai vaikka iltapäiväkahvit sen jälkeen. Kierros sisältyy pääsylipun hintaan (4 €). Ei ilmoittautumista. Taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki.

Tulevat K65 Taidetorstait:

24.11. klo 13 Noelia Mora Solvez: Farming

15.12. klo 13 Ida Sofia Fleming & Vesa Rahikainen: Välitila