Liikuntapalveluiden varaukset ovat sähköisessä Timmi -varausjärjestelmässä. Ohjelmassa voit selata varauskalenteria rekisteröitymättä tai varata vuoroja rekisteröityneenä käyttäjänä.

Timmiin rekisteröidytään omilla henkilötiedoilla. Voit valita asioinnin yksityishenkilönä tai organisaation yhteyshenkilönä jos teet varauksia seuralle tai järjestölle. Aiemmin luotuja henkilökohtaisia tunnuksia voi laajentaa omista tiedoista.
Tässä yhteydessä määritellään varaukseen muodostuva varauksen- ja laskutuksen yhteyshenkilö. Tietoja voidaan myöhemmin muuttaa ilmoittamalla tiedot henkilökunnalle.
Huomioithan että organisaation yhteyshenkilönä toimiminen vaatii operatiivisen käyttäjän hyväksynnän käyttäjätunnuksille. Ennen hyväksyntää ei varauksia pysty tehdä.

Varaukset eivät muodostu suoraan kalenteriin vaan henkilökunta hyväksyy kaikki varaukset, huomioi viive varausta tehdessä. Lyhyellä varoitusajalla tehtävät varaukset on hyvä tehdä puhelimitse. Otteluiden, turnausten ja tapahtumien varaukset tehdään edelleen toimiston tai liikuntahallien kautta.

Vahvistetut varaukset voi perua vain soittamalla tai sähköpostilla, ei järjestelmässä.
Kaikki tilat eivät ole varattavissa sähköisesti. Muiden tilojen vuoroja voi selailla kirjautumatta ohjelmaan. Varaaminen näihin tiloihin tapahtuu soittamalla tai sähköpostilla.
Vakiovuorojen haku kaikille liikuntapaikolle tapahtuu Timmin kautta mutta yksittäisten vuorojen varaaminen vain Uimahalli-Urheilutalolle ja Nurmon tennishallille.
Vakiovuorot haetaan liikuntahalleille joukkueittain/ ryhmittäin ja muille liikuntapaikoille seuroittain.

Kirjaudu/ rekisteröidy Timmi -järjestelmään.

Tästä saat avattua tulostettavan ohjeen. Ohje on tehty tietokoneversiolle.

Ohje varauksen tekoon

Kirjaudu sisään järjestelmään ja valitse oikea rooli: yksityishenkilö/ organisaation yhteyshenkilö ja siirry varauskalenteriin.
Valitse vasemmalle aukeavasta resurssit-välilehdeltä (talo) haluamasi tilaprofiili: uimahalli, urheilutalo. Voit painaa Päivitä kalenteri tai Palaa nykypäivään niin kalenteri aukeaa näytölle. Siirry ajankohta-välilehdelle.
Valitse päivä kalenterista klikkaamalla. Kuukautta voi vaihtaa kalenterin nuolista tai pudotusvalikosta. Aikaväli ja jakso muuttavat vain kalenterinäkymää.

Klikkaa näytölle avautuvalta kalenterilta haluttua kohtaa: aika ja tila, aukeaa varaushakemus-ikkuna. Aikaa voi tarkentaa aukeavassa ikkunassa. Varauskalenterilla valkoiset kohdat ovat vapaita, punaiset ovat varauksia ja vihreitä ei ole mahdollista varata (toisessa saman tilan osassa on jo varaus). Harmaat alueet on estetty.
Vakiovuoroja haettaessa muiden hakijoiden jättämät hakemukset eivät näy kalenterissa.

Täytä varaushakemus-ikkunan kentät
Varaustieto: Liikuntahallit: seura, joukkue/ ryhmä ja ikäluokka. Muilla liikuntapaikolla vain seura.
Ajankohta: tarkenna vuoron aika, jos kyseessä on vakiovaraus vaihda päättymispäivämäärää ja ohjelma muuttaa toistuvuuden viikoittaiseksi.
Tee varaushakemus vain käytettävälle ajalle. Yksittäiset peruutukset voit ilmoittaa erikseen.
Luokittelu: harjoitus, kokous
Arvioitu kävijämäärä kenttään 3.

Varaushakemus lähetetään vihreällä luo hakemus painikkeella käsiteltäväksi. Ohjelma lähettää varauksen tekijälle sähköpostin: Varaushakemus jätetty.
Henkilökunta käsittelee varaushakemukset ja hyväksyy tai hylkää varaukset. Kun varaus hyväksytään tai hylätään lähettää ohjelma asiakkaalle sähköpostin: Varaushakemus hyväksytty tai hylätty. Myöhemmin tehtävistä vuorojen peruutuksista lähetämme tiedon sähköpostilla varauksen yhteyshenkilölle.
Varaukset laskutetaan jälkikäteen varaukseen määritetyltä henkilöltä/ seuralta/ yritykseltä. Liikuntahallien yksittäiset vuorot voi myös maksaa hallille tultaessa käteisellä, kortilla tai liikunta-/ kulttuuriseteleillä.

Harjoitusvuorot tulee perua 3 vuorokautta ja tapahtumat, ottelut yms. erikseen varattavat vuorot tulee perua 7 vuorokautta ennen vuoron alkua. Jäähallivuorojen peruutukset on tehtävä 5 vuorokautta ennen vuoron alkua. Perumiset ja muutokset pitää aina vahvistaa kirjallisesti tai sähköpostilla. Perumatta jätetyistä ja käyttämättömistä vuoroista peritään hinnaston mukainen käyttömaksu (myös alle 18v).
Omia varaamiaan vuoroja pääsee tarkistelemaan Varaukset –valikon Oma asiointi kohdassa. Varauksen muuttaminen ja peruminen itse, on mahdollista siihen asti, kun henkilökunta on sen hyväksynyt.

Ohje varausten selaamiseen kirjautumatta

Valitse kirjautumissivulta selaile kursseja ja tilavarauksia.
Siirry varauskalenteriin.
Valitse vasemmalle aukeavasta resurssit-välilehdeltä (talo) haluamasi tilaprofiili: uimahalli, urheilutalo. Voit painaa Päivitä kalenteri tai Palaa nykypäivään niin kalenteri aukeaa näytölle. Siirry ajankohta-välilehdelle.
Valitse päivä kalenterista klikkaamalla. Kuukautta voi vaihtaa kalenterin nuolista tai pudotusvalikosta. Aikaväli ja jakso muuttavat vain kalenterinäkymää.

Varauskalenterilla valkoiset kohdat ovat vapaita, punaiset ovat varauksia ja vihreitä ei ole mahdollista varata (toisessa saman tilan osassa on jo varaus). Harmaat alueet on estetty. Muiden käyttäjien jättämät varaushakemukset eivät näy kalenterissa.

Tilavarausten yhteystiedot

Kentät, jääurheilukeskus

Liikuntatoimisto liikuntavaraukset@seinajoki.fi

Lantela Anniina

toimistosihteeri , Liikuntapalvelujen hallinto

Koulujen salit

Nissinen Mari

toimistosihteeri , Liikuntapalvelujen hallinto

Uimahalli-Urheilutalo

Elomaa Kari

hallimestari , Uimahalli-Urheilutalo

Ilonen Anu

toimistosihteeri , Uimahalli-Urheilutalo

Palvelupiste Uimahalli-Urheilutalo

Uimahalli-Urheilutalo

Koulujen allasvaraukset

Hahtokari Heli

uimaopettaja , Liikunnanohjaus

Kirmaushalli

Laitosmies Kirmaushalli

hallihenkilökunta , Liikuntahallit

Nurmohalli

Laitosmies Nurmohalli

hallihenkilökunta , Liikuntahallit

Ritolahalli

Liikuntapaikkojen Hoitajat Ritolahalli

hallihenkilökunta , Liikuntahallit

Liminka Martti

liikuntapaikkamestari , Liikuntahallit

Elämysliikuntareittien kohteiden varaukset www.elamysliikunta.fi