Hei,

Olen Martti Liminka ja olen Seinäjoen liikuntapalveluilla töissä. Perheeseeni kuuluu vaimo 2 lasta ja 4 lastenlasta. Työskentelen Peräseinäjoen alueen liikuntapaikoilla liikuntapaikkamestarina. Tehtävänä yksiköllämme on Ritolahallin ja ulkoliikuntapaikkojen kunnostus ja ylläpito.

Koulutukseni on Kuortaneen urheiluopistolla suoritettu Liikuntapaikkamestarin koulutus. Myöhemmin olen käynyt työalani kehittämiseen ja ylläpitoon keskittyviä lyhyitä koulutuksia.

Vakituiseen työsuhteeseen olen tullut Peräseinäjoen kunnalle1979. 
Työkuvaan kuului liikuntapaikkojen teko ja ylläpito, kuntarakentaminen ja huoltoyksikön työnkuvat. 1999 jälkeen siirryin Ritolahalliin hallimestariksi ja 2005 kuntaliitoksen jälkeen Seinäjoen kaupungin liikuntapalveluiden palvelukseen. Työvuosia kuntasektorilla on kertynytkin jo yhteensä yli 45 vuotta.
Aikomukseni onkin siirtyä syksyllä ”ns. ansaitulle eläkkeelle”.

Työssäni parasta on asiakaspalvelu ja työtehtävien monipuolisuus. Mielestäni sopeudun hyvin liikuntapalveluiden työyhteisöön. Parasta on myös positiivinen palaute suoritetuista töistä.
Huumori kuuluu osana työryhmämme toimitapaan kanssakäymisissä ja työtehtävissä.

Liikuntapalvelut on nimensä mukaisesti palvelun tuottaja ja työtehtäviltään monipuolinen. Erilaisia käyttäjäryhmiä pyritään palveleman tasapuolisesti ja hoitotyöt tulee mitoittaa oikea-aikaisesti eri alueilla. Liikuntapaikoilla on hyvä yhteishenki yksiköiden välillä. Myös haasteita on sopivasti esim. sääolot ja monenlaisten liikuntaryhmien tyytyväisyyden ylläpito liikuntapaikoilla.  

Asun joen rannalla ja vapaa ajalla onkin helppo siirtyä kalastuksen ja saunomisen pariin. Pyöräily sekä erilainen hyötyliikunta kuuluu myös harrastuksiini. Lastenlasten kanssa pelataan paappatasolla jalkapalloa, sählyä, jääkiekkoa ym. Karaokeakin tulee joskus lurautettua hyvän kaveriporukan kanssa. 

Toivotan liikunnallista ja hyvää kesää kaikille kaupunkilaisille.

Henkilökuva. Taustalla seinällä pelikello ja Ritolahalli-kyltti.

Liikuntapalvelut kiittää Marttia yli 45 vuotisesta työurasta. Toivotamme kiireisiä eläkepäiviä oman aikataulun mukaan. Kiitos Martti!

Julkaistu uutiskirjeessä 3/2024