Kuvassa kolme lasta pelaa salibandya.

Seinäjoen  Peliveljet on perustettu vuonna 1994. Seura edistää liikuntaharrastusta toiminta-alueellaan siten, että mahdollisimman moni saisi harrastaa harraste-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.  

SPV edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan sekä tarjoaa salibandyn harrastusmahdollisuuksia yhä uusille ryhmille. SPV toimii yhteisön vastuullisena jäsenenä ja edistää yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa esimerkiksi Seinäjoen kaupungin ja koulujen kanssa.

Tilaa kilpailulle ja kerhotoiminnalle

Kaudella 2022-23 sarjatoiminnassa on mukana yhteensä viisitoista joukkuetta, joista 11 poikien joukkuetta ja 4 tyttöjen joukkuetta. Salibandykerhoja on neljä  kappaletta: pojille 15/16 ja 17/18 sekä tytöille 15/18 syntyneille. Neljäntenä toimii erityislasten kerho. Näiden lisäksi seuramme organisoi viittä säbäpantterikerhoa. Nämä matalan kynnyksen kerhot ovat arki-iltapäivisin: Niemistön, Hyllykallion, Pohjan, Alakylän ja Marttilan alakouluilla. Lisäksi osallistumme kaupungin organisoimaan Harkku-hankkeeseen neljällä eri koululla.

Tilaa huippusalibandylle

Miesten edustusjoukkue aloitti syksyllä 19. kautensa miesten pääsarjatasolla. Joukkue on nuorentunut merkittävästi tälle kaudelle ja entistä useampi oman seuran kasvatti on saanut vastuuta kentällä. Toinen merkittävä muutos oli, kun pitkäaikainen päävalmentaja ja seuran perustajajäsen Tommy Koponen siirtyi sivuun päävalmentajan paikalta ja valmennusvastuun otti Jori Isomäki.

Lisätietoa seuran toiminnasta saat Seinäjoen Peliveljien kotisivulta www.peliveljet.fi ja somessa @seinajoenpeliveljet.

Kuvassa viisi lasta pelaa salibandya ja tuulettavat maalia. Salin taustalla pieni maali ikkunoita ja puolapuut.

Seinäjoella toimivat liikuntaseurat ja – yhdistykset esittäytyvät. Julkaistu uutiskirjeessä 6/2022