Hyötyisinkö minä liikuntaneuvonnasta?

Vievätkö työt ja kotityöt kaiken energian? Houkuttaako hissi portaiden sijaan? Haluatko vaikuttaa elintapoihisi juuri nyt? Testaa, onko liikuntaneuvonta sinun juttusi.
Siirry testiin https://liikuntaneuvonta.fi/liikuntaa-pohtivalle/olisiko-liikuntaneuvonnasta-hyotya-minulle/
Kuvassa kaksi henkilöä hymyilee toisilleen. Toinen venyttelee sinisellä jumppaalustalla ja toinen ohjaa vieressä. Taustalla keltainen jumppapallo.
Hae tukea ja ohjausta maksuttomasta liikuntaneuvonnasta.

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä ja osa elintapaohjausta. Se on tarkoitettu kaikenikäisille erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuville.

Neuvontaan voi ohjautua terveydenhuollon kautta (mm. neuvola, kouluterveydenhuolto, työterveyshuolto, perusterveydenhuolto, sairaanhoito) tai varaamalla ajan itse.

Liikuntaneuvonta on vaiheittain etenevä ja noin 4-12 kk kestävä tavoitteellinen prosessi, joka sisältää tarvittaessa useampia tapaamisia ja/tai yhteydenottoja ammattilaisen ja asiakkaan kesken.
Jokainen liikuntaneuvontaprosessi suunnitellaan asiakkaan tilanteen mukaan. Ensimmäinen käynti on haastattelutyyppinen yhdessä liikuntaneuvojan kanssa. Jatko suunnitellaan ensimmäisellä käynnillä.
Prosessin tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselleen mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Liikuntaneuvonta on

  • henkilökohtaista ja yksilöllistä tukea sekä ohjausta terveyttä edistävään liikuntaan sekä elintapoihin
  • tukea liikunnan aloittamiseen ja oman lajin löytämiseen
  • tietoa Seinäjoen alueen liikuntamahdollisuuksista ja –paikoista
  • tarkoitettu kaikenikäisille
  • maksutonta

Liikuntaneuvonnan vastaanotto sijaitsee Uimahalli-Urheilutalolla (Kirkkokatu 15
60100 Seinäjoki). Jatkokäynnit sovitaan erikseen.

Varaukset

Ota yhteyttä arkisin 9 – 15 välillä. Mikäli emme vastaa, sinulle soitetaan takaisin. Kesä- heinäkuun aikana liikuntaneuvontaa ei järjestetä.

Lapset, perheet ja nuoret (alle 20-vuotiaat)

Lähdesmäki Johanna

liikunnanohjaaja , Liikunnanohjaus


Työikäiset ja ikääntyneet (yli 20 –vuotiaat)

Kivimäki Sarika

erityisliikunnan koordinaattori , Liikunnanohjaus