Harrastuspassi on valtakunnallinen mobiilisovellus yläkouluikäisille ja nuorille. Kunnat, järjestöt, yhdistykset, säätiöt ja yritykset voivat ladata sovellukseen maksuttomia ja maksullisia harrastuksia sekä etuja.

Harrastuspassi kokoaa yhteen Seinäjoen lähialueen ajanviettomahdollisuuksia kätevästi samalle alustalle. Sovellus tarjoaa nuorelle helpon tavan löytää itselleen aina sopivaa vapaa-ajan tekemistä. Harrastuspassi on yhdenvertaisesti kaikkien nuorten saatavilla ja sen tavoitteena on tarjota jokaisella nuorelle mahdollisuus harrastaa. Harrastuspassin sovellus on maksuton eikä vaadi sisäänkirjautumista eli sovelluksen tarjontaan voivat tutustua kaikki kiinnostuneet.

Palvelu tuo näkyväksi millaista tekemistä nuorille on päivittäin tarjolla ja tarjoaa myös nuorten huoltajille mahdollisuuden kannustaa lastaan uuden tekemisen pariin. Sovelluksesta löytyy monipuolisesti erilaista tekemistä, harrastuksia, tapahtumia, pääsylippuja ja muita vaihtuvia etuuksia. Sovellus näyttää myös oman kaupungin suosituimmat harrastukset ja etuudet sekä omaan käyttöhistoriaan perustuvia suosituksia.

Seinäjoen tarjonta on nähtävissä sovelluksessa elokuusta 2023 alkaen. Lataa sovellus ilmaiseksi omaan puhelimeesi sovelluskaupasta nimellä Harrastuspassi! (AppStore ja Google Play). Sovellus on saatavilla suomen-, ruotsin- ja englanninkielisinä versioina.

Harrastusten järjestäjille

Harrastuspassi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa vapaa-ajan tekemistä etsivät nuoret ja heidän vanhempansa. Markkinoi harrastustasi tyylillä ja tee omasta harrastuksestasi helposti löydettävä Harrastuspassin avulla! Harrastusten järjestäjille palvelu on maksuton, eli oman harrastuksen ilmoittaminen ei maksa mitään.

Voit rekisteröidä nuorille tarjoamasi vapaa-ajan tekemisen Harrastuspassiin helposti.

Tilaa palveluntarjoajan käyttäjätunnukset ja kysy lisätietoja:
tiimi@harrastuspassi.fi, 040 869 8887, www.harrastuspassi.fi

Harrastuspassin sovelluskehitystä on rahoittanut opetus- ja kulttuuriministeriö. Teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Haltu Oy.